Dědův bramborák se zelím

Kroupovka Kuchařka:

Doba přípravy: 30 minut PT0H30M Bramborová jídla 12 názorů

510
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Suroviny

8 ks brambor
1 větší cibule
4 – 5 lžic polohrubé mouky
1 vejce
sůl
pepř
majoránka
5 stroužků česneku
1 sáček kysaného zelí
olej (nebo sádlo) na smažení.
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si klasické bramborákové těsto - nastrouháme brambory na hrubém struhadle pokud jsou moc vodnaté, přebytečnou vodu z nich rukou vymačkáme.

  2. Smícháme s vajíčkem, a mouku, přidáme sůl, pepř, majoránku a rozmačkané stroužky česneku.

  3. Vše zamícháme dohromady a nakonec přidáme nadrobno pokrájené kysané zelí, z něhož jsme slili a silou vymačkali šťávu.

  4. Směs dáváme lžící na rozpálenou pánev a smažíme po obou stranách dozlatova. Bramboráky vyndáváme na papírové ubrousky, aby nebyly tak mastné.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Dědův bramborák se zelím

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo