Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 885 kJ / 1 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,55 g |
Tuky | 20,41 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 359,22 g |
Postup přípravy
Chleba má mechovou střídu, nádherně voňavou a také pružnou. Chuťově je mnohem lepší, než tentýž chleba, v pekárně upečený klasicky, s obvyklou dávkou droždí.
Zveřejněno 27. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba s prefermentem a lžící kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vAR
Moje poznámka
Chleba s prefermentem a lžící kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vAR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
fantastický chleba,
chléb z prefermentu,
toustový chléb preferment,
chleba s prefermentem,
chleba z prefermentu,
kváskový chléb vysočina recepty,
domácí šumava s prefermentem recept,
domácí rohlíky z prefermentu,
peceni s prefermentem-diskuse,
jak pracovat se sušeným kváskem
Suroviny:
voda,
kmín celý,
sůl,
olej,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
kvas žitný,
droždí
Komentáře (2)