Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 407 kJ / 2 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,75 g |
| Tuky | 19,50 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 7,29 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 560,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Po zaznění zvukového signálu přidat 100 g na kostičky nakrájeného salámu Vysočina.
Krok 2: Program KLASIK, velikost II, kůrka střední.
Zveřejněno 11. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebík Vysočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLR
Moje poznámka
Chlebík Vysočina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLR
Nejnovější recepty
Výpečky se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 8 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 9 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 3 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 3 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 3 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 3 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 3 hodinami
Utopenci
magdalenka před 3 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 3 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 3 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 4 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 4 hodinami
Tématické fráze:
grahamová buchta,
domácí salám vysočina recept,
domácí salám vysočina,
grahamová mouka,
buchta z vysočiny,
recepty z vysočiny,
nadýchaný chléb,
buchta z vysočiny recept,
domaci chleb visocina,
recepty na chleba z domácí pekárny,
nadýchaný chléb z domácí pekárny,
nadýchaný chleba recept,
pekárny vysočina,
mouka grahamová,
jak nahradit grahamovou mouku,
recept na chleba bez lepku,
chlebík z domácí pekárny,
recept na nadýchaný chleba,
vysočina recept,
chlebíčky s vysočinou recept
Suroviny:
voda,
ocet,
mouka hladká,
mouka chlebová,
mouka grahamová,
sůl,
cukr,
kmín celý,
droždí sušené,
salám vysočina
Komentáře (7)
To co neovlivníš, je množství lepku v mouce. . . . . a když dáš tuty přesně té a té mouky do pekárny. . . tak stejně musíš třeba přisypat trochu více apod. . . .. .
Chleba se sýrem. . . nikdy nevíš na tuty kolik má tuku, vejce váží taky každé jinak. . . . . . . . já prostě sypu dle receptu, pak hlídám konzistenci těsta . . .dosypu, nebo doleji a pak už jenom čekám na zapípání
Jani grahamovou mají v kauflandu !
Mimochodem tento recept jsem si vymyslela asi před rokem a půl a už jsem ho viděla na několika webkách, takže zřejmě chutná