Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebík Vysočina

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 407 kJ /
2 965 kcal
Bílkoviny122,75 g
Tuky19,50 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 7,29 g
Sůl18,00 g
Sacharidy560,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Po zaznění zvukového signálu přidat 100 g na kostičky nakrájeného salámu Vysočina. Krok 2: Program KLASIK, velikost II, kůrka střední.

Zveřejněno 11. 8. 2008

Poznámka autora kedlubna

dobrý, voňavý, nadýchaný chleba

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chlebík Vysočina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrLR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chlebík Vysočina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrLR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Jana Remková: Grahamovou mouku koupíš ve zdravé výživě nebo v Kauflandu, kde to je Celozrnná mouka speciál - má fialový pruh a je jí jen 800g

Jani, myslím, že ve vaření a snad i pečení, nejsem začátečník. . .tak zrovna kvůli chleba v domácí pekárně bych si digi váhu určitě nekupovala.
To co neovlivníš, je množství lepku v mouce. . . . . a když dáš tuty přesně té a té mouky do pekárny. . . tak stejně musíš třeba přisypat trochu více apod. . . .. .
Chleba se sýrem. . . nikdy nevíš na tuty kolik má tuku, vejce váží taky každé jinak. . . . . . . . já prostě sypu dle receptu, pak hlídám konzistenci těsta . . .dosypu, nebo doleji a pak už jenom čekám na zapípání ;-)

Teda kedlubno, jestli sis ten recept vymyslela, tak klobouk dolů:-O Strašně se mi líbí, že je to na hrnky, protože, ač jsem si nemyslela, že to budu někdy potřebovat, uvažuji o digitální váze právě kvůli chlebu:-/

jj, klidně i špaldovou, nebo žitnou, zachovat 4 hrnky hlídat konzistenci těsta - nelepivá koule .
Jani grahamovou mají v kauflandu !
Mimochodem tento recept jsem si vymyslela asi před rokem a půl a už jsem ho viděla na několika webkách, takže zřejmě chutná ;-)

Jani já bych dala klidně jinou mouku, třeba celozrnnou nebo špaldovou. Jen je potřeba pak ohlídat konzistenci těsta.:-)

Ten chlebík mne láká!!! Jen nemám grahamovou mouku, tu jsem tady v okolí zatím neviděla, nedala by se nahradit třeba špaldovou, nebo, co já vím, nějakou, co mám ve špajzu:-D:-?:yes:+

Tématické fráze:
grahamová buchta, domácí salám vysočina recept, domácí salám vysočina, grahamová mouka, buchta z vysočiny, recepty z vysočiny, nadýchaný chléb, buchta z vysočiny recept, domaci chleb visocina, recepty na chleba z domácí pekárny, nadýchaný chléb z domácí pekárny, nadýchaný chleba recept, pekárny vysočina, mouka grahamová, jak nahradit grahamovou mouku, recept na chleba bez lepku, chlebík z domácí pekárny, recept na nadýchaný chleba, vysočina recept, chlebíčky s vysočinou recept

Suroviny:
voda, ocet, mouka hladká, mouka chlebová, mouka grahamová, sůl, cukr, kmín celý, droždí sušené, salám vysočina

Přidat fotografie receptu