Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebík Vysočina

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 8. 2008 07:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 407 kJ / 2 965 kcal
Bílkoviny122,75 g
Tuky19,50 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol80 mg
Sodík7 291 mg
Sůl18,00 g
Sacharidy560,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

dobrý, voňavý, nadýchaný chleba

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

shineon

11. 11. 2009 21:03

Jana Remková: Grahamovou mouku koupíš ve zdravé výživě nebo v Kauflandu, kde to je Celozrnná mouka speciál - má fialový pruh a je jí jen 800g

kedlubna

29. 6. 2009 17:25

Jani, myslím, že ve vaření a snad i pečení, nejsem začátečník. . .tak zrovna kvůli chleba v domácí pekárně bych si digi váhu určitě nekupovala.
To co neovlivníš, je množství lepku v mouce. . . . . a když dáš tuty přesně té a té mouky do pekárny. . . tak stejně musíš třeba přisypat trochu více apod. . . .. .
Chleba se sýrem. . . nikdy nevíš na tuty kolik má tuku, vejce váží taky každé jinak. . . . . . . . já prostě sypu dle receptu, pak hlídám konzistenci těsta . . .dosypu, nebo doleji a pak už jenom čekám na zapípání ;-)

JanaDorazinova

29. 6. 2009 15:24

Teda kedlubno, jestli sis ten recept vymyslela, tak klobouk dolů:-O Strašně se mi líbí, že je to na hrnky, protože, ač jsem si nemyslela, že to budu někdy potřebovat, uvažuji o digitální váze právě kvůli chlebu:-/

kedlubna

29. 6. 2009 14:13

jj, klidně i špaldovou, nebo žitnou, zachovat 4 hrnky hlídat konzistenci těsta - nelepivá koule .
Jani grahamovou mají v kauflandu !
Mimochodem tento recept jsem si vymyslela asi před rokem a půl a už jsem ho viděla na několika webkách, takže zřejmě chutná ;-)

Gabina

29. 6. 2009 13:22

Jani já bych dala klidně jinou mouku, třeba celozrnnou nebo špaldovou. Jen je potřeba pak ohlídat konzistenci těsta.:-)

JanaDorazinova

27. 6. 2009 17:18

Ten chlebík mne láká!!! Jen nemám grahamovou mouku, tu jsem tady v okolí zatím neviděla, nedala by se nahradit třeba špaldovou, nebo, co já vím, nějakou, co mám ve špajzu:-D:-?:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grahamová buchta domácí salám vysočina recept domácí salám vysočina grahamová mouka buchta z vysočiny recepty z vysočiny nadýchaný chléb buchta z vysočiny recept domaci chleb visocina recepty na chleba z domácí pekárny nadýchaný chléb z domácí pekárny nadýchaný chleba recept pekárny vysočina mouka grahamová jak nahradit grahamovou mouku recept na chleba bez lepku chlebík z domácí pekárny recept na nadýchaný chleba vysočina recept chlebíčky s vysočinou recept

Suroviny: voda, ocet, mouka hladká, mouka chlebová, mouka grahamová, sůl, cukr, kmín celý, droždí sušené, salám vysočina

TopRecepty.cz

Chlebík Vysočina

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrLR