Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 179 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
Tuky | 12,96 g |
Vláknina | 44,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 92,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuře umyjeme, osušíme, naporcujeme a opečeme (já rovnou v kameninové nádobě). Vyndáme na talíř, opečeme zeleninu nakrájenou na kousky.
Krok 2: Vložíme opět do PH maso, zeleninu, bylinky, koření, sůl, zalijeme 200 ml vína.
Krok 3: Hrnec zapneme na LOW zhruba na 8 hodin, nebo High na 4 hodiny. Pro "křupavost" masíčka lze maso dopéci ještě cca 15 minut v troubě.
Zveřejněno 21. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kuře z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8WR
Moje poznámka
Zeleninové kuře z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8WR
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 5 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 10 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 11 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 12 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 15 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuře se zeleninou,
kuře v ph,
kuře z pomalého hrnce,
pečené kuřecí maso s brambory,
kuře z ph,
zeleninové kuře,
kuře na zelenině,
kuře na zelenině recept,
kure na zelenine z pomalého hrnce,
kuře na zeleno,
kure se zeleninou v pomalem hrnci,
recepty z kuřete a zeleniny,
recepty z ph,
ph faktor,
šunkové koleno,
pomalý hrnec kuře,
kuře v pomalém hrnci,
kuře z bramborama v pomalém hrnci,
kure na zelenine pomalý hrnec recepty,
kuře na zeienine v ph
Suroviny:
kuře,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
žampiony sterilované,
olej olivový,
petrželka,
paprika,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
víno bílé
Komentáře (10)
Boďka!