Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek s nivou a šunkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

21. 6. 2009 18:19

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 285 kJ / 546 kcal
Bílkoviny32,81 g
Tuky44,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol95 mg
Sodík2 019 mg
Sůl5,03 g
Sacharidy3,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hovězí šunka - mají v Bille - je velice pikantní, tak jsem nepřidávala žádné jiné koření. Zbytek rozetřené nivy jsem pomázla na plochu. Jelikož jsem dělala lilek poprvé v životě, jistila jsem to ještě pečenými kuřecími špalíčky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Jitta Mat

28. 4. 2015 20:55

Právě si na této úžasnosti pochutnávam a moc doporučuji. Já teda nemusím Nivu, kterou jsem nahradila Hermelínem, ale to zase není nijak tragická obměna. 5 minut před vytažením z trouby jsem lehce posypala medvědím česnekem. Letí bodík:yes:

zizala

22. 4. 2013 07:42

Tenhle recept jsem přehlídla, ale už mám uloženo, lilek máme rádi, tohle je lákavá kombinace :-p:yes:

Patricie

21. 4. 2013 23:44

Eliza:Dík Eli. Dala jsem tvoji fotku jako hlavní,jestli tě to nevadí.
Ta moje byla tmavá a nepovedená.Tvoje je krásná jako vždy.

jajiti

20. 4. 2013 12:32

zkouším dnes na oběd, a už se těším, pak napíšu, jak chutnalo;-)

Eliza

23. 3. 2013 14:44

Je to výborné:-p. Bod jsem dala skoro před čtyřmi lety, tak nyní aspoň obrázky...:-)

Patricie

20. 4. 2012 22:23

mardosa:Může být pršuto, nebo nějaká pikantnější sušená.
Nezlob se že odpovídám tak pozdě, chodím na PC až večer.

mardosa

20. 4. 2012 17:41

A muže být i vepřová šunka?Hovězí nemám.:-((

Míša

24. 11. 2011 13:41

po tomhle se můžu utlouct a navíc je to tak jednoduché:yes:

Eliza

23. 6. 2009 10:26

To je tak parádní lilková improvizace, že nelze neposlat bodíčka...:-) Ukládám a děkuju za super recept!

dzungila

21. 6. 2009 21:22

Vypadá to skvěle a na lilek už mám taky chuť.:-p:-p Vyzkouším! + bodík!:yes:

pipre

21. 6. 2009 21:18

Pokaždé si říkám, že si z lilku musím něco udělat, když to tu vidím a vždycky zapomenu :-(. Všechna jídla z něho tu vypadají lákavě stejně jako toto. :yes:+

JanaDorazinova

21. 6. 2009 21:15

no jo, nádhera!!:-p:yes:+

Iljusa

21. 6. 2009 19:46

vše s lilkem miluji :-p, po té h. šunce se mrknu, také neznám :yes:

Patricie

21. 6. 2009 19:01

Špagetko díky, já tam také moc nechodím, ale nikde neměli parmskou šunku, tak jsem tam dala tuhle a byla moc dobrá, pikantní. Určitě by tam šla i anglická slanina, ale potom by bylo dobré přidat např. česnek, nebo nějaké koření.

spagetka

21. 6. 2009 18:48

Patricie - do Billy moc nechodím, a hovězí šunky jsem si jinde nevšimla, ale celkově to vypadá lákavě ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: zapečený lilek s nivou lilek recepty zapečený lilek se sunkou recepty z lilku recepty lilek pečený lilek s nivou lilek zapečený se šunkou lilek plněný nivou vařeni z lilku lilek lilek recept recept lilek recepty s lilkem lilek zapečený s nivou lilek-recepty plněný lilek s nivou lilek - recepty recepty na lilek recept na lilek sunka s nivou

Suroviny: lilek, sýr niva, prosciutto, jogurt, sůl, olej

TopRecepty.cz

Lilek s nivou a šunkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgMo