Bůček (naostro), pečený s chilli papričkou, podávaný s křenovým zelím

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

SUROVINY :
800 g libového bůčku
sůl
kmín
2 cibule
1 jarní cibulka
pár kousků chilli papričky
Zelí :
1 balíček kysaného zelí
1/2 PL křenu
špetka kurkumy
voda
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Bůček vcelku vložíme do pekáčku, posypeme kmínem, hustě zasypeme pokrájenou cibulí a podlijeme vodou. Ke konci pečení přisypeme pokrájenou nať z jarní cibulky a pár koleček chilli papričky.

  2. Upečený bůček pokrájíme. Zelí podusíme, nakonec přidáme nastrouhaný křen, špetku kurkumy a zamícháme. Bůček podáváme s knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 102 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bůček (naostro), pečený s chilli papričkou, podávaný s křenovým zelím

Tématické fráze: pečený bůček peceny bucek s paprikou peceny bucek s paprikou pečený bůček s česnekem a chilli papričkami peceny bucek s krenem bucek s paprikami vepřový bůček s chilli pečené chilli papričky pečený bůček na kysaném zelí buček pečeny na zeli a zakysanou smetanou