

Vepřové plátky s Mozzarelou
Suroviny
- vepřové plátky
- řecké koření (směs bylinek) - dle chuti
- sůl
- pepř
- mozzarella
- olivový olej
- sojová omáčka
Postup přípravy receptu
Smícháme olivový olej, koření, sůl a pepř a do toho naložíme maso na 1/2 hodiny.
Na pánvi maso osmahneme a ke konci když už je maso měkké tak navrch poklademe mozzarelu nakrájenou na plátky, aby bylo celé maso pokryté a necháme rozpustit. Ihned podáváme.
Jako příloha brambory, hranolky.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřové plátky s Mozzarelou
-
-
jujky vypadá to slibně
-
Použila jsem Gyros, olej nebyl olivový a na sójovku jsem zapomněla
Po orestování masa jsem výpek zaprášila moukou, přidala trošku vody abych měla šťávu
-
Vypadá to slibně, už si to tisknu
-
Souhlas
-
Recepty tohoto typu nikdy nezklamou.