Jablečný štrúdl od tety Květy
Suroviny
Porce: cca 20 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 13 625 kJ / 3 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,68 g |
Tuky | 164,16 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 553 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 377,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 15 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sladké i slané jablečné dobroty - uchování a zpracování jablek
Jablka mají v kuchyni široké využití, od moučníků a sladkých jídel přes kombinace s masem po různé saláty
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Další recepty
Tématické fráze: těsto na štrůdl z hery jablečný štrůdl z hery štrůdl z omegy těsto na štrůdl z polohrubé mouky štrůdl z polohrubé mouky štrúdl z omega jablečný štrůdl recept jablečný štrůdl štrudl s polohrube mouky jablečný štrudl z omegy recept na štrůdl z omegy štrúdl polohruba mouka jablečný štrúdl top recepty strudl z omega tuku štrudl středa jablečný jablecny zavin z omegy těsto z polohrubé mouky na jablečný štrůdl štrůdl s práškem do peciva jablečný závin z polohrubé mouky
Suroviny: mouka polohrubá, tuk hera, tuk ztužený, vejce, prášek do pečiva, voda, jablko, rozinky, ořechy vlašské, šťáva citronová, cukr skořice, cukr vanilkový
Jablečný štrúdl od tety Květy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ALL3
0 názorů