Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 841 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,21 g |
Tuky | 24,53 g |
Vláknina | 22,19 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5kv
Moje poznámka
Vepřové s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5kv
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 3 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 13 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 36 minutami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 1 hodinou
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 1 hodinou
Bublanina z kefíru
Beruna před 2 hodinami
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Kacenecka před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Kacenecka před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s hlívou,
recepty s hlívou ústřičnou,
recepty maso s hlívou ústřičnou,
vepřové maso na hlívě,
hlíva ústřičná recepty,
recepty s hlívou,
recept s hlívou ústřičnou,
maso s hlivou ustricnou,
veprove platky s hlivou,
kotlety s hlívou ústřičnou,
vepřová kýta s hlívou,
recept s hlívou,
maso s hlívou,
kotlety s hlívou,
maso na hlívě,
kotleta s hlivou ustřičnou,
top recepty hlíva ustřičná,
hlíva ústřičná s masem,
vepřové kotlety s hlívou,
kotleta s hlívou
Suroviny:
plec vepřová,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
olej,
hlíva ústřičná,
cibule,
koření oregáno,
mouka hladká
Komentáře (13)
Místo kečupu Cikánka (nebo Čertovka), trochu neředěná a promíchaná s trochou mouky - dle potřeby.
Hlívu spíš trhám, jenom ty tvrdší části krájím tak, jak se to povede a dávám, až se orestuje maso.
Žádné jídlo také nedokážu uvařit 2x stejně..
A děvčata vám též děkuji za pochvalu,přiznám se-potěšila