Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 27,90 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 12,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička pečená v marinádě s kávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DO3B
Moje poznámka
Krkovička pečená v marinádě s kávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DO3B
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 4 minutami
Rajská polévka III
Tynaja před 18 minutami
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 36 minutami
Housky na hamburger
ErikaU před 1 hodinou
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 12 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 15 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 16 hodinami
Tématické fráze:
pečená krkovice,
marináda s kavou,
krkovice recepty,
krkovice recept,
krkovička recepty,
pecena krkovice v marinade,
pečená krkovička plátky,
marináda na pečenou krkovici,
pečená krkovička,
recepty-pečená krkovice-marináda,
krkovička,
marináda na žebra s instantní kávou,
recepty z krkovice,
marináda z kávy,
marináda s instantní kavou,
krkovice pečená s kečupem a majonezou,
krkovička recept,
marináda pečenou na krkovici,
marináda na krkovici,
pecena krkovicka v marinade
Suroviny:
krkovice vepřová,
olej,
káva instantní,
hořčice,
majonéza,
kečup pikantní,
cukr hnědý,
sůl,
pepř,
cibule
Komentáře (6)
Všechny ( a je jich málo) recepty s kávou jako chuťovým doplňkem masa co znám používají velmi silnou překapávanou, filtrovanou apod. kávu v tekutém stavu.