Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,75 g |
Tuky | 136,71 g |
Vláknina | 26,73 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 50,81 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2017 08:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 18 sekundami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 28 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Suroviny: batáty, fenykl, brambory, koření sumah, houby václavky, cibule, olej, sůl, fenyklová nať, mascarpone, žloutek, vejce, smetana kysaná
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
1 názor