Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,75 g |
| Tuky | 136,71 g |
| Vláknina | 26,73 g |
| Cholesterol | 915 mg |
| Sodík | 492 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 50,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Moje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 13 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 56 minutami
Indický Naan chléb
Vinka před 1 hodinou
Krupicová kaše
Roobass před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 3 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 4 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 4 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 4 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 4 hodinami
Suroviny:
batáty,
fenykl,
brambory,
koření sumah,
houby václavky,
cibule,
olej,
sůl,
fenyklová nať,
mascarpone,
žloutek,
vejce,
smetana kysaná
Komentáře (2)