Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,75 g |
| Tuky | 136,71 g |
| Vláknina | 26,73 g |
| Cholesterol | 915 mg |
| Sodík | 492 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 50,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Moje poznámka
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 8 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 4 hodinami
Květákové placičky
Valis před 5 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 6 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 7 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 8 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 8 hodinami
Suroviny:
batáty,
fenykl,
brambory,
koření sumah,
houby václavky,
cibule,
olej,
sůl,
fenyklová nať,
mascarpone,
žloutek,
vejce,
smetana kysaná
Komentáře (2)