Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Moje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 6 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 8 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 12 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 13 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 3 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 8 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 9 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 10 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 11 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 12 hodinami
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 13 hodinami
Tématické fráze:
zampionova polévka,
zeleninová polévka,
zahuštěná zeleninová polévka,
žampionová polévka recept,
zeleninová polévka recept,
polévky recepty,
recept na zeleninovou polévku,
polevka žampionova,
zeleninove polevky,
polévka se žampiony,
zeleninová polévka zahustena,
recepty na zeleninové polévky,
žampiony recept,
recepty polévky,
žampionová polévka recepty,
žampiony recepty,
recepty žampionová polévka,
žampionové polévka recept,
polévka ze žampionů,
polevky žampiony
Suroviny:
mrkev,
květák,
kurkuma,
celer,
hrášek,
pórek,
žampióny,
hraška,
pepř,
petrželka,
voda,
máslo
Komentáře (5)
Pokud mohu poradit těm,kteří nemají možnost použití Hrašky(nedostupnost v regionu,nebo celkem vysoká cena)přidejte o čtvrtinu více zeleniny,po uvaření část "hustého"odeberte,zbytek rozmixujte,nařeďte na polévkovou konzistenci a vložte zbytek odebrané zeleniny