Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Moje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety s mletým vepřovým masem
TH před 19 minutami
Jednoduché vynikající langoše
pa.zbo před 24 minutami
Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou
rybarka007 před 24 minutami
Houby na kyselo
Nerea před 36 minutami
Plátky panenky na másle
j-mart před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Routeu před 1 hodinou
Pečené vepřové kotlety
Kykolka před 1 hodinou
Kuře na paprice
Kykolka před 1 hodinou
Churros s čokoládou (Čuros)
jestedka před 1 hodinou
Chutné vafle
Saminka před 1 hodinou
Tématické fráze:
zampionova polévka,
zeleninová polévka,
zahuštěná zeleninová polévka,
žampionová polévka recept,
zeleninová polévka recept,
polévky recepty,
recept na zeleninovou polévku,
polevka žampionova,
zeleninove polevky,
polévka se žampiony,
zeleninová polévka zahustena,
recepty na zeleninové polévky,
žampiony recept,
recepty polévky,
žampionová polévka recepty,
žampiony recepty,
recepty žampionová polévka,
žampionové polévka recept,
polévka ze žampionů,
polevky žampiony
Suroviny:
mrkev,
květák,
kurkuma,
celer,
hrášek,
pórek,
žampióny,
hraška,
pepř,
petrželka,
voda,
máslo
Komentáře (5)
Pokud mohu poradit těm,kteří nemají možnost použití Hrašky(nedostupnost v regionu,nebo celkem vysoká cena)přidejte o čtvrtinu více zeleniny,po uvaření část "hustého"odeberte,zbytek rozmixujte,nařeďte na polévkovou konzistenci a vložte zbytek odebrané zeleniny