Cibulačka s celerem a naklíčenou pohankou (bez tuku)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 828 kJ / 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,70 g |
| Tuky | 16,38 g |
| Vláknina | 10,85 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 926 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 43,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na proužky a nasucho opečeme dozlatova. Zalijeme vývarem. Přidáme na proužky nakrájený celer a vaříme cca 10 minut. Dochutíme solí a pepřem.
Krok 2: Do hotové polévky přidáme naklíčenou pohanku.
Krok 3: Polévku servírujeme s nasucho opečeným rohlíkem nebo bagetou a s na kostičky nakrájeným sýrem.
Zveřejněno 24. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka s celerem a naklíčenou pohankou (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMPl
Moje poznámka
Cibulačka s celerem a naklíčenou pohankou (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMPl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 20 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 22 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
AndreaRinger před 11 minutami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 16 minutami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 42 minutami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 43 minutami
Mrkvový salát
poirotka před 43 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
poirotka před 43 minutami
Jehněčí kotletky v marinádě
[email protected] před 1 hodinou
Domácí veka
KucharkaRenata před 1 hodinou
Patero slaných závinů
ladiksubrt před 1 hodinou
Kanadské kuře
pesinova.k před 3 hodinami
Suroviny:
cibule,
celer,
pohanka,
vývar masový,
pepř,
rohlík,
sýr nízkotučný
Komentáře (1)