Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 639 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,02 g |
Tuky | 18,84 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 419 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 25,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zemlbába (žemlovka) po našem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YAwO
Moje poznámka
Zemlbába (žemlovka) po našem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YAwO
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 10 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 18 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 7 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 8 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 8 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 9 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 11 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 12 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 12 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 12 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 12 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na zemlbábu,
zemlbába,
zemel bába,
zemlbába bez tvarohu,
jablecna zenebaba,
zemlbába s jablky a tvarohem,
zemlbaba tvarohová top,
zemlbba z veky,
tvarohová zemlbábu,
zemlbába s jablky,
zemlbába nejlepší recept,
jablečná zemlbába,
zemlbába s mákem,
křupavá žemlovka,
zenlbaba,
recepty žemlovka,
recept na semlbábu,
recept na zemel babu,
jednoduchá zenlbaba s jabky,
zemlbába bez jablek
Suroviny:
veka,
mléko,
tvaroh,
máslo,
vejce,
kůra citronová,
šťáva citronová,
pudinkový prášek,
cukr moučkový,
jablko,
rozinky v rumu,
skořice,
ostružiny,
škrob,
meduňka
Komentáře (1)