Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Wilfriedův ďábelský guláš

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 7. 2009 13:07

Suroviny

Porce: asi 4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 936 kJ / 702 kcal
Bílkoviny62,03 g
Tuky23,07 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy56,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle jídlo je opravdu jen pro milovníky ostrých jídel, ale příjemně vás to zchladí. Pro zjemnění chuti je výborné rajčátko, a lahůdková cibulka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

7. 7. 2009 13:48

Špagetko,plameny,plameny,ale jak krásně vám to vypálilo "červa" a protáhlo vás to od vlasů, až po konečky prstů na noze. Jednou za čas je to nutnost-tak jasný boďan:yes:

spagetka spagetka

7. 7. 2009 13:25

Jani viz poslední 2 slova mého komentáře :-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 7. 2009 13:22

Já mám moc ráda ostré jídlo, guláše nevyjímaje. Jen bych asi místo pálivé papriky dala čili tekuté koření, jinak super:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

7. 7. 2009 13:10

Ještě teď ze mě šlehají plameny ;-):-D, ale je to fakt dobré, ještě zbyly 2 porce a to chci vidět, co to udělá po rozležení. Jinak můj muž tyhle "ostré chutě" prostě miluje, tak jsem mu do toho tentokrát "neremcala" ;-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zjemnit pálivé jídlo jak zjemnit ostre jidlo jak zjemnit pálivý guláš pálivý guláš zjemnění ostrého guláše zjemnění paliveho guláše zjemnění gulase cim zjemnit ostre jidlo zjemneni ostreho jidla jak zjemnit palivou chut zjemneni paliveho jidla jak zjemnit ostrý guláš zjemnit palivou omacku zjemnit ostre jidlo guláš z vepřového plecka jak zjemnit pálivost jídla jak zjemnit omáčku guláš z vepřové panenky mám ostry guláš jak ho zjemnit zjemnění pálivé chuti

Suroviny: plecko vepřové, paprika sušená sladká, koření paprika gulášová, paprika sušená pálivá, pepř mletý, cibule, sůl, vývar, tuk, rajče cherry, cibule lahůdková

TopRecepty.cz

Wilfriedův ďábelský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z47R