Suroviny
Porce: asi 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,03 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!!
Krok 2: Podlejeme vývarem jen do výšky masa a pomalu dusíme. Asi po 10 minutách přidáme pálivou papriku, sůl, pepř a dál dusíme do měkka (cca 25 - 30 minut). Dle chuti doladíme a na talíři ozdobíme. Jako příloha - kolínka či jiné těstoviny, které drží omáčku (nebo dle vlastní volby).
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Moje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Nejnovější recepty
Vinná klobása se zelným salátem
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepková krtkova roláda
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 16 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 17 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na krém do cukroví, který déle vydrží? Sázkou na jistotu je máslový základ, alkohol navíc a dostatek cukru
Kokosové kuličky: Nepečené cukroví je krásně vláčné a voní rumem, brusinka či rozinka dodají šťavnatost
Vánoční bramborový salát podle šéfkuchaře Hynka Vávry je ochucený lákem z okurek, svěžest zajišťuje jablko
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadúr v pivu
klukznemanic před 2 hodinami
Domácí likér z ledových kaštanů
klukznemanic před 2 hodinami
Bílkový chlebíček
Moanka před 5 hodinami
Brynzová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Medová srdíčka
FikAja před 13 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 16 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 16 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 18 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 19 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 21 hodinami
Tématické fráze:
jak zjemnit pálivé jídlo,
jak zjemnit ostre jidlo,
jak zjemnit pálivý guláš,
pálivý guláš,
zjemnění ostrého guláše,
zjemnění paliveho guláše,
zjemnění gulase,
cim zjemnit ostre jidlo,
zjemneni ostreho jidla,
jak zjemnit palivou chut,
zjemneni paliveho jidla,
jak zjemnit ostrý guláš,
zjemnit palivou omacku,
zjemnit ostre jidlo,
guláš z vepřového plecka,
jak zjemnit pálivost jídla,
jak zjemnit omáčku,
guláš z vepřové panenky,
mám ostry guláš jak ho zjemnit,
zjemnění pálivé chuti
Suroviny:
plecko vepřové,
paprika sušená sladká,
koření paprika gulášová,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
cibule,
sůl,
vývar,
tuk,
rajče cherry,
cibule lahůdková
Komentáře (4)