Vepřové rizoto z plotny

Vepřové maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Suroviny 6 porcí

500 g vepřového masa
olej
1 cibule
mražený hrášek nebo konzervovaný
vývar - případně masox
sušené houby (kdo je nemá rád, nemusí)
sůl
pepř mletý
nakládané okurky
sýr na posypání
250-300 g rýže na rizoto

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zlehka osmažíme cibulku, přidáme na malé kousky nakrájené maso, osolíme a opepříme. Asi po 5 minutách přidáme vývar a dusíme, dokud maso nezměkne.

  2. Když je maso měkčí, přidáme rýži, namočené houby a za občasného míchání čekáme, než se vývar vstřebá, příp. pokud je rýže ještě tvrdá, dolijeme vodou.

  3. 5 minut před dokončením přidáme hrášek a promícháme.

  4. Podáváme posypané sýrem a kdo má rád, vezme si okurku či nějaký zeleninový salát.

Komentáře k receptu Vepřové rizoto z plotny

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: s kuchařem u plotny vepřové rizoto kuchař u plotny s kuchařem u plotny recepty s kuchařem u plotny recepty s kuchařem u plotny-recepty recept na vepřové rizoto s kuchařem u plotny cz z kucharem u plotny vepřove rizoto recept videorecept rizoto z vepřového masa recept na rizoto ss kuchařem u plotny rizoto vepřový vývar vepřové rizoto videorecept kuchař od plotkny s kuchřem u plotny vepřové rizoto recept vepřové.rizeto kuchar u proltny