Cikánské zapečené hovězí
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 630 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,32 g |
Tuky | 15,34 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 13,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já dnes dělala z kližky, nakrájené na kostky, slaninu jsem dala pod cibuli, ale je to "Žrádlo". Přeji všem dobrou chuť. pansiroky@centrum.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2013 10:04
Recept jsem zkoušela už asi 3x a přítel to takhle zbožňuje
14. 3. 2011 23:39
výýýýýýýýýborná ňamka,všem to moc chutnalo,dávám bodíka
23. 1. 2010 14:35
Radulinka6 papiňák je vynikající pomocník a vím o jídlech, kterým se říká pečeně i v restauracích, přesto jsou dělány v tlakovém hrnci a pak dopékány. Je to opravdu úspora energie, já souhlasím.
23. 1. 2010 14:33
Já tímto způsobem dělám svíčkovou,pro zkrácení času i úspory energie,a nevidím v tom rozdíl od jenom pečené v troubě.
23. 1. 2010 14:28
dzungile-to maso se dopéká nakonec,ale pokud to chceš péct dlouho a máš na to čas,potom vynech papiňák.
23. 1. 2010 14:20
Dzungilo, ono se to nakonec 1/2 hodiny zapečeMožná by byl lepší název "Cikánské zapečené hovězí", ale taková vada to není. Vypadá to skvěle a tak máš Radulinko6 ode mne bodíka
23. 1. 2010 14:14
Oregano a tymián do cikánky, budiž... Ale proč pečeně, když maso vaříš v tlakáči a nepečeš jej, jak se správně má?
23. 1. 2010 13:54
Teda Radulinko,ta je
.Krásná fotečka s krásným jídlem
.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Sirup z čerstvého bezu
Přidáno před 16 hodinami

Bezová panna cotta
Přidáno před 16 hodinami

Salámové košíčky plněné zelím
Přidáno 26. 5. 2022 19:21

Cuketa na česneku po asijsku
Přidáno 26. 5. 2022 16:32

Jednoduchá polévka z červené čočky
Přidáno 26. 5. 2022 14:24

Babiččina polévka ze slepičího vývaru (alla miliónová)
Přidáno 26. 5. 2022 09:17
Právě bylo uvařeno:

Segedínský guláš
uvařil/a Adrii
před 2 hodinami

Krupicovo-pudinkový letní dort
uvařil/a Petrag
před 5 hodinami

"Bramborový placky se škvarkama"
uvařil/a adakubankova
před 6 hodinami

Pivní chléb z domácí pekárny
uvařil/a Tresnicka
před 6 hodinami

Jahodové řezy se smetanou a želatinou
uvařil/a matyldaa
před 8 hodinami

Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
uvařil/a Brumaire
před 10 hodinami

Hovězí guláš z trouby
uvařil/a peeetulaa
před 11 hodinami

Zapečené těstoviny s kuřecím masem, brokolicí, smetanou a sýrem
uvařil/a Majuska94
před 11 hodinami

Rychlé nepečené višňové koule
uvařil/a Ajkalajka
před 12 hodinami

Hamburská vepřová kýta
uvařil/a Bethaany
před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cikánská vepřová pečeně ciganska pecene cikánská roštěná cikánská vepřová pečeně recept cikánská pečeně s vepřového masa hovězí maso recepty cigánská hovězí pečeně recept na cikánskou pečeni vepřová pečeně po cikánsku zapečené hovězí maso cikanske hovezí cigánská hovězí cikánská hovězí hovězí po cikánsku hovězí cikánská hovězí roštěná cikánská roštěná po cikánsku hovězi ciganska pečeně cikánská zapékané hovězí
Suroviny: maso hovězí, slanina, sádlo, cibule, kapie červená, kapie žlutá, okurky sterilované, lečo sterilované, bobkový list, pepř, koření oregáno, tymián, sůl, bujón, protlak rajský, mouka hladká
Cikánské zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GvlQ
8 názorů