Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cikánské zapečené hovězí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

23. 1. 2010 13:25

Suroviny

Porce: 6-8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 630 kJ / 1 107 kcal
Bílkoviny226,32 g
Tuky15,34 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 818 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy13,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já dnes dělala z kližky, nakrájené na kostky, slaninu jsem dala pod cibuli, ale je to "Žrádlo". Přeji všem dobrou chuť. pansiroky@centrum.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivanka

24. 6. 2013 10:04

Recept jsem zkoušela už asi 3x a přítel to takhle zbožňuje:-K

jita25

14. 3. 2011 23:39

výýýýýýýýýborná ňamka,všem to moc chutnalo,dávám bodíka:yes:;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2010 14:35

Radulinka6 papiňák je vynikající pomocník a vím o jídlech, kterým se říká pečeně i v restauracích, přesto jsou dělány v tlakovém hrnci a pak dopékány. Je to opravdu úspora energie, já souhlasím.;-)

Radulinka6 Radulinka6

23. 1. 2010 14:33

Já tímto způsobem dělám svíčkovou,pro zkrácení času i úspory energie,a nevidím v tom rozdíl od jenom pečené v troubě.

Radulinka6 Radulinka6

23. 1. 2010 14:28

dzungile-to maso se dopéká nakonec,ale pokud to chceš péct dlouho a máš na to čas,potom vynech papiňák.

Bibinka Bibinka

23. 1. 2010 14:20

Dzungilo, ono se to nakonec 1/2 hodiny zapeče:-!Možná by byl lepší název "Cikánské zapečené hovězí", ale taková vada to není. Vypadá to skvěle a tak máš Radulinko6 ode mne bodíka

dzungila

23. 1. 2010 14:14

Oregano a tymián do cikánky, budiž... Ale proč pečeně, když maso vaříš v tlakáči a nepečeš jej, jak se správně má?:-/

mirca75 mirca75

23. 1. 2010 13:54

Teda Radulinko:-),ta je:-p.Krásná fotečka s krásným jídlem:yes:.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: cikánská vepřová pečeně ciganska pecene cikánská roštěná cikánská vepřová pečeně recept cikánská pečeně s vepřového masa hovězí maso recepty cigánská hovězí pečeně recept na cikánskou pečeni vepřová pečeně po cikánsku zapečené hovězí maso cikanske hovezí cigánská hovězí cikánská hovězí hovězí po cikánsku hovězí cikánská hovězí roštěná cikánská roštěná po cikánsku hovězi ciganska pečeně cikánská zapékané hovězí

Suroviny: maso hovězí, slanina, sádlo, cibule, kapie červená, kapie žlutá, okurky sterilované, lečo sterilované, bobkový list, pepř, koření oregáno, tymián, sůl, bujón, protlak rajský, mouka hladká

TopRecepty.cz

Cikánské zapečené hovězí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GvlQ