Cikánské zapečené hovězí
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 630 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,32 g |
Tuky | 15,34 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 13,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já dnes dělala z kližky, nakrájené na kostky, slaninu jsem dala pod cibuli, ale je to "Žrádlo". Přeji všem dobrou chuť. pansiroky@centrum.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2013 09:04
Recept jsem zkoušela už asi 3x a přítel to takhle zbožňuje

14. 3. 2011 22:39
výýýýýýýýýborná ňamka,všem to moc chutnalo,dávám bodíka





23. 1. 2010 13:35
Radulinka6 papiňák je vynikající pomocník a vím o jídlech, kterým se říká pečeně i v restauracích, přesto jsou dělány v tlakovém hrnci a pak dopékány. Je to opravdu úspora energie, já souhlasím.

23. 1. 2010 13:33
Já tímto způsobem dělám svíčkovou,pro zkrácení času i úspory energie,a nevidím v tom rozdíl od jenom pečené v troubě.
23. 1. 2010 13:28
dzungile-to maso se dopéká nakonec,ale pokud to chceš péct dlouho a máš na to čas,potom vynech papiňák.
23. 1. 2010 13:20
Dzungilo, ono se to nakonec 1/2 hodiny zapeče
Možná by byl lepší název "Cikánské zapečené hovězí", ale taková vada to není. Vypadá to skvěle a tak máš Radulinko6 ode mne bodíka

23. 1. 2010 13:14
Oregano a tymián do cikánky, budiž... Ale proč pečeně, když maso vaříš v tlakáči a nepečeš jej, jak se správně má?

23. 1. 2010 12:54
Teda Radulinko
,ta je
.Krásná fotečka s krásným jídlem
.



Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Přidáno před 13 hodinami

Demi glace v pomalém hrnci
Přidáno před 22 hodinami

Jemné muffiny s čokoládou
Přidáno před 23 hodinami

Bělomasá ryba po asijsku
Přidáno 27. 1. 2023 08:48

Srbská masová směs
Přidáno 27. 1. 2023 01:20

"Bramboráčky" z ovesných vloček
Přidáno 26. 1. 2023 15:37
Právě bylo uvařeno:

Domácí chleba z trouby
uvařil/a Verlunka
před 26 minutami

Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
uvařil/a Foxina
před 2 hodinami


Čočka na kyselo po našem
uvařil/a bohdana
před 11 hodinami

Gata - drobenkový závin
uvařil/a kristing
před 11 hodinami

Hebká hustá čokoládová poleva
uvařil/a Lisa444
před 13 hodinami

Luxusní brownies
uvařil/a Casimka
před 13 hodinami

Sněhové nic (pusinky) s javorovým sirupem
uvařil/a LitenMus
před 14 hodinami

Banánové vafle
uvařil/a Markeeta
před 14 hodinami

Prošívaná deka
uvařil/a Madmaus
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: cikánská vepřová pečeně ciganska pecene cikánská roštěná cikánská vepřová pečeně recept cikánská pečeně s vepřového masa hovězí maso recepty cigánská hovězí pečeně recept na cikánskou pečeni vepřová pečeně po cikánsku zapečené hovězí maso cikanske hovezí cigánská hovězí cikánská hovězí hovězí po cikánsku hovězí cikánská hovězí roštěná cikánská roštěná po cikánsku hovězi ciganska pečeně cikánská zapékané hovězí
Suroviny: maso hovězí, slanina, sádlo, cibule, kapie červená, kapie žlutá, okurky sterilované, lečo sterilované, bobkový list, pepř, koření oregáno, tymián, sůl, bujón, protlak rajský, mouka hladká
Cikánské zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GvlQ
8 názorů