Cikánské zapečené hovězí
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 630 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,32 g |
Tuky | 15,34 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 13,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já dnes dělala z kližky, nakrájené na kostky, slaninu jsem dala pod cibuli, ale je to "Žrádlo". Přeji všem dobrou chuť. pansiroky@centrum.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2013 10:04
Recept jsem zkoušela už asi 3x a přítel to takhle zbožňuje
14. 3. 2011 23:39
výýýýýýýýýborná ňamka,všem to moc chutnalo,dávám bodíka
23. 1. 2010 14:35
Radulinka6 papiňák je vynikající pomocník a vím o jídlech, kterým se říká pečeně i v restauracích, přesto jsou dělány v tlakovém hrnci a pak dopékány. Je to opravdu úspora energie, já souhlasím.
23. 1. 2010 14:33
Já tímto způsobem dělám svíčkovou,pro zkrácení času i úspory energie,a nevidím v tom rozdíl od jenom pečené v troubě.
23. 1. 2010 14:28
dzungile-to maso se dopéká nakonec,ale pokud to chceš péct dlouho a máš na to čas,potom vynech papiňák.
23. 1. 2010 14:20
Dzungilo, ono se to nakonec 1/2 hodiny zapečeMožná by byl lepší název "Cikánské zapečené hovězí", ale taková vada to není. Vypadá to skvěle a tak máš Radulinko6 ode mne bodíka
23. 1. 2010 14:14
Oregano a tymián do cikánky, budiž... Ale proč pečeně, když maso vaříš v tlakáči a nepečeš jej, jak se správně má?
23. 1. 2010 13:54
Teda Radulinko,ta je.Krásná fotečka s krásným jídlem.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Houby v oleji
Přidáno před 8 hodinami
Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stripsy z trouby s vlažným dýňovým salátem
Přidáno před 14 hodinami
Diabetické lívanečky s kysanou smetanou a borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa s korejskou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Bábovka s bílým jogurtem
Přidáno 4. 10. 2024 21:38
Právě bylo uvařeno:
Houbový koláč
Elivet uvařila před 6 hodinami
"Hříbkajda" (hříbková omáčka)
Elivet uvařila před 6 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus uvařila před 6 hodinami
Rychlé skořicové šneky z listového těsta
JitkaSchusterova uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Milovnikitalskekuchyne uvařila před 7 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Slavista62 uvařila před 8 hodinami
Strouhaný jablečný koláč
olgam uvařil před 9 hodinami
Hrníčková bábovka
mds1980 uvařil před 9 hodinami
Cuketový perník
Eva.K. uvařil před 10 hodinami
Cukeťák II
Eva.K. uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lasagne soup aneb Lasagnová polévka: S mletým masem chutná a voní jako klasické lasagne, příprava je mnohem rychlejší
Bedly na kmíně: Dokonalá rychlá dobrota z čerstvých hub voní sádlem a lesem a přípravu zvládne i začátečník
Borowikova houbová polévka jako od polské babičky: Voní smetanou, hříbky a vínem a zasytí jako hlavní chod
Další recepty
Tématické fráze: cikánská vepřová pečeně ciganska pecene cikánská roštěná cikánská vepřová pečeně recept cikánská pečeně s vepřového masa hovězí maso recepty cigánská hovězí pečeně recept na cikánskou pečeni vepřová pečeně po cikánsku zapečené hovězí maso cikanske hovezí cigánská hovězí cikánská hovězí hovězí po cikánsku hovězí cikánská hovězí roštěná cikánská roštěná po cikánsku hovězi ciganska pečeně cikánská zapékané hovězí
Suroviny: maso hovězí, slanina, sádlo, cibule, kapie červená, kapie žlutá, okurky sterilované, lečo sterilované, bobkový list, pepř, koření oregáno, tymián, sůl, bujón, protlak rajčatový, mouka hladká
Cikánské zapečené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GvlQ
8 názorů