Suroviny
Porce: Podle velikosti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 954 kJ / 1 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,95 g |
Tuky | 133,55 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 392 mg |
Sodík | 985 mg |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 148,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí křupavé máslové sušenky s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0g0
Moje poznámka
Domácí křupavé máslové sušenky s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0g0
Nejnovější recepty
Jednohubky s lososem a se španělskou sušenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Himalájské řezy
Přidáno 3. 10. 2025 21:56:24
Grilované rybí souvlaki
Přidáno 3. 10. 2025 12:54:20
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno 3. 10. 2025 12:27:24
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:55:18
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno 3. 10. 2025 11:22:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paštika z kuřecích jatýrek
Fabara před 3 hodinami
Křupavé bramboráky
radbastim před 4 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
gabikka před 7 hodinami
Dýně na kari s cizrnou a kokosovým mlékem
Danoouch před 7 hodinami
Jablečné řezy naší babičky
Jan Nemec před 10 hodinami
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
jindrastec před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Macuna před 13 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Stefi.f před 13 hodinami
Lahodná játrová omáčka
ok1cmj před 13 hodinami
Tématické fráze:
domácí sušenky,
domácí sušenky recept,
máslove sušenky recept,
recepty na domácí sušenky,
máslové sušenky,
sušenky recept,
susenky recepty,
recept na máslové sušenky,
recept na domácí sušenky,
recept na sušenky,
domácí sušenky - recepty,
máslové sušenky recepty,
recepty sušenky,
domácí sušenky recepty,
recept sušenky,
dvevtroube blog
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
sůl,
mouka hladká,
parmazán
Komentáře (1)