Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 562 kJ / 2 524 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,27 g |
| Tuky | 234,22 g |
| Vláknina | 23,91 g |
| Cholesterol | 494 mg |
| Sodík | 5,19 g |
| Sůl | 12,81 g |
| Sacharidy | 29,65 g |
Postup přípravy
Utvoříme menší koule a dáme do lednice aspoň na 1 hodinu odpočinout. Krok 5: Potom je obalíme v trojobale ( mouka, vejce, strouhanka) a smažíme ve vyšší vrstvě oleje se všech stran do zlata. Krok 6: Hotové necháme krátce odkapat na papírovém ubrousku a servírujeme nejlépe s jakoukoliv úpravou brambor.
Já volila bramborovou kaši.
Zveřejněno 15. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené brokolicovo-slaninové koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ZV3
Moje poznámka
Smažené brokolicovo-slaninové koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ZV3
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 14 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 15 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Martula před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 2 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 2 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 2 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 2 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 2 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 2 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 3 hodinami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 3 hodinami
Suroviny:
brokolice,
slanina uzená,
mrkev,
cibule šalotka,
žampióny,
sýr,
česnek,
petrželka,
vejce,
sůl,
pepř,
strouhanka,
mouka,
olej
Komentáře (4)