Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 323 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,52 g |
Tuky | 96,05 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 4,89 g |
Sacharidy | 9,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ptáčci z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pA91
Moje poznámka
Ptáčci z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pA91
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 17 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 38 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 3 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z mletého masa,
mleté maso recepty,
mleté maso,
recept mleté maso,
mleté maso recept,
ptáček z mletého masa,
ptáčky z mletého masa niva,uzeny sýr,slanina,
mlete masi recepty,
recept z mleteho masa,
recepty z masa,
recepty z mleteho masa obrazky,
recepte z mletého masa
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina,
vejce,
houska,
mléko,
kmín celý,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
hořčice plnotučná,
šunka,
okurky sterilované,
mrkev,
vejce,
sýr niva,
sýr uzený,
petržel,
olej
Komentáře (1)