Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 881 kJ / 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,52 g |
| Tuky | 11,79 g |
| Vláknina | 9,15 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 60,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Králičí hřbet omyjeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Brambory nastrouháme najemno, mrkev nakrájíme na kousky.
Krok 2: Uvařené králičí maso obereme a nakrájíme na kousky. V míse smícháme maso s nastrouhanými bramborami, mrkví, hráškem, vejci a solí.
Krok 3: Zapékací mísu vymažeme olejem a vlijeme do ní směs.
Krok 4: Dáme zapéct do trouby na cca 180 stupňů. Necháme zapékat asi 30 minut, je třeba se řídit zkušeností se svou troubou.
Krok 5: Podáváme samostatně nebo se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 15. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí frittata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/go9k
Moje poznámka
Králičí frittata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/go9k
Nejnovější recepty
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 3 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové nudličky po čínsku
Přidáno před 9 hodinami
Čokoládové řezy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ginger-Shot
Gurman_HOLUB před 40 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 1 hodinou
Kuskusový pudink
petulos před 1 hodinou
Makové muffiny
Susanna před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 1 hodinou
Jemné květákové placky
Iricek před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
bbarbara před 2 hodinami
Rizoto s kuřecím masem
Hana84 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty opékané na másle
horkja před 3 hodinami
Tématické fráze:
v jake vode uvarit kralici stehna
Suroviny:
králík,
brambory,
mrkev,
hrášek,
sůl,
vejce,
olej
Komentáře (1)