Třešňovo - rebarborový sorbet
Zmrzlinu ocení malí i velcí zejména během horkých letních dnů. Ale i na jaře můžeme zpracovat ovoce, které máme na zahradě. Z čerstvých třešní a rebarbory připravíme za pomoci zmrzlinovače dokonale kyselkavý sorbet.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 800 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešňovo - rebarborový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wLOg
Moje poznámka
Třešňovo - rebarborový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wLOg
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 3 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 2 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 2 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 2 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 3 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 7 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 7 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 7 hodinami
Suroviny:
třešně,
rebarbora,
citron bio,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
voda,
rum
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.