Moje "italská" omáčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 045 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,63 g |
Tuky | 9,29 g |
Vláknina | 35,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 8,70 g |
Sacharidy | 168,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 8 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 11 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 13 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 5 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 6 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 6 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 6 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 7 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 8 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Další recepty
Tématické fráze: recept na italskou passatu
Suroviny: cibule, olej, paprika, cuketa, celer, mrkev, sůl, cukr, protlak rajčatový, kečup sladký, šťáva rajčatová, omáčka sojová, vegeta, paprika sušená pálivá, česnek sušený, koření italské, moučka škrobová, rajče
Moje "italská" omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1yx
0 názorů