Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 881 kJ / 1 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,90 g |
Tuky | 41,55 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 265,75 g |
Postup přípravy
Pečte na 175°C v předem vyhřáté troubě dozlatova (tedy až se těsto nebude lepit na špejli).
Zveřejněno 11. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá buchta tety Renaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LENg
Moje poznámka
Rychlá buchta tety Renaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LENg
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 10 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 13 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 17 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 7 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 9 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 10 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 10 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
rychlá buchta,
rychlá buchta z z mrkve,
buchta s mletými oříšky,
recept na rychlou buchtu,
rychla šlehač buchta,
recept na buchtu z orisku,
rychlá buchta s oříšky,
jemna buchta s orisky,
rychlá buchta s mrkví,
splašená buchta velmi rychlá,
rychla oříškové buchta,
buchta,
buchta s vařečkou
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mléko,
kypřící prášek,
mouka polohrubá,
ovoce,
sádlo,
máslo,
cukr krupice,
mouka polohrubá
Komentáře (2)