Nálev na okurky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 702 kJ / 2 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20,04 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 520,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já okurky zalévám studeným lákem. Na dno hrnce dám utěrku, nandám sklenice a zaleji asi do půlky sklenic vodou a začnu zahřívat. Jakmile okurky změní barvu vyndavám. Otočím dnem nahoru a nechám vychladnout. Takto dělám již několik roků. Ani jedna se nezkazila a mohou se okamžitě jíst.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2013 11:36
presne robím tento nálev na uhorky ,akurát nedávam viečkami dole ,ale ešte sa nestalo,že by viečko nechytilo,,,
20. 7. 2009 19:52
No, já vlastně dělám i tento nálev, ale nikdy mne nenapadlo je hned zkoušet Ale jinak vím, že je dobrý. Osobně, kdybych dělala něco takového poprvé, tak určitě jen na pár sklenicích pro případ, že by nám pak třeba nechutnaly.
20. 7. 2009 18:10
Nikdo mi ale nevymluví, že nejlepší okurky jsou až pár dní po působení jakéhokoli nálevu
20. 7. 2009 17:46
tak to určite vyskúšam hlavne ma zaujalo že sa dajú hneď jesť
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kyselé okurky milovala už egyptská královna Kleopatra. Jak připravit ty legendární Milotické?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Další recepty
Tématické fráze: nálev na okurky lak na okurky z deka nálev na okurky z deka nálev na okurky deko deko nálev okurkovy nalev deko na okurky nalev do okurek nálev okurky nálev z deka nálev deko nálev na okurky s dekem nejlepší nálev na okurky lák na okurky nálev na okurky recept lák na okurky deko deko nálev na okurky okurky nalev deko okurky nejlepší lak na okurky
Suroviny: voda, ocet, cukr, deko, sůl, pepř celý, koření hřebíček, koření nové koření, bobkový list
Nálev na okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gv7
4 názory