Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 173 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 6,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 30,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka a cibuli nakrájíme na jemné kostičky, vmícháme do jogurtu, přidáme usekaný kopr, opepříme a mírně osolíme, promícháme a dáme vychladit.
Krok 2: Vychlazený jogurtový salát rozdělíme na 4 mělké mističky nebo talířky a na tento základ postavíme jako komínky po dvou šnekovitě svinutých sledích.
Krok 3: Na každý závitek ryby dáme nahoru lžičku brusinkového kompotu. Vhodné v zimě i za horkých letních večerů.
Zveřejněno 20. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M45B
Moje poznámka
Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M45B
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 30 minutami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 32 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 44 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 2 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Suroviny:
sleď,
jablko zelené,
jogurt bílý,
kopr,
cibule,
pepř bílý,
sůl,
kompot brusinkový
Komentáře (2)