Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 032 kJ / 964 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,83 g |
Tuky | 32,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,50 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 58,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra na medové hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Q3V
Moje poznámka
Krůtí játra na medové hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Q3V
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 4 hodinami
Krenex
dragomirac před 5 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 6 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 6 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 7 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 7 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 8 hodinami
Tématické fráze:
opečená krutí jatra,
krůtí játra top recepty,
krůtí játra,
krůtí játra recepty,
krůtí játra recept,
krutí játra. recepty,
játra recept,
játra s hořčicí,
krůtí játra s horcici,
kruti v na hořčici,
krutí játra-recept,
krůtí jatra minutka,
krůtí játra minutka,
opecena jatra,
játra na minutku s horticí,
játra v hořčici
Suroviny:
játra krůtí,
cibule,
hořčice plnotučná,
hořčice hrubozrnná,
med,
paprika sušená uzená,
smetana,
vývar,
olej,
sůl,
pepř,
šalvěj
Komentáře (3)