

Vaječný koňak s příchutí kakaa
Suroviny
- 3 žloutky
- 2 čajové lžíce vanilkového cukru Sonnentor
- 0,2 l rumu Božkov
- 1 plechovka Salka
- 2-3 polévkové lžíce kakaa Manner
- špetka soli
Postup přípravy receptu
Zahřejte žloutky a Salko, prošlehávejte.
Do mísy přidejte žloutky, Salko, rum a vanilkový cukr, vše smíchejte a přimíchejte kakao.
Poznámka od kuchařky
Inspirovala jsem se tímto receptem:
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vaječný koňak s příchutí kakaa
-
Hodně stručný popis postupu, ve kterém není jasno, jak přesně zahřát žloutky, špatnou technologií se dá recept za 5 minut zkazit.