Česnekové kuře se žampiony a smetanovo-vinnou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 364 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,90 g |
Tuky | 72,06 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 38,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2011 14:46
pěkný recept
20. 3. 2011 14:40
Elí - vypadá to "mňamoozně" dávám bodík /a ať si říká kdo chce - co chce-zeleninou se nic nemůže zkazit- udělá na talíři "parádu" a také je zdravá / jen nedávat k omáčkám typu "svíčková" a tak potom je to OK.
20. 3. 2011 14:32
Výtečný recept a nádherné obrázky. Jo Eli, jak je někde smetana, tak to nemůže být špatný recept, poslední dobou bych ji nejraději cpala snad do všeho, nic se jí nepokazí.
...a zeleninu, tak tu můžu, včera jsem si v restauraci ke špízu z panenky a s přelivem z arašídového másla dala kopec šopského salátu, manžel nechápal..., zatímco on nemohl vstát s plným břichem plného plumlováku s hranolky, tak já byla celkem svěží
...a zeleninu, tak tu můžu, včera jsem si v restauraci ke špízu z panenky a s přelivem z arašídového másla dala kopec šopského salátu, manžel nechápal..., zatímco on nemohl vstát s plným břichem plného plumlováku s hranolky, tak já byla celkem svěží
20. 3. 2011 14:01
Čokoládko... Až mi ujelo "fuj", když ty krky nasypal do polévky přímo z polystyrenového tácku...
20. 3. 2011 13:59
Znalec, který si pletl blanšírování s gratinováním, všechno pro něj bylo staré a out, ale že omýt maso před kuchyňskou úpravou je "in" v každé době mu nikdo neřekl.Pro mě to byl afektovaný pozér.
20. 3. 2011 13:57
Já mám ráda oblohu k minutkám, ale, není to tak dlouho - mně dali v jedné restauraci svíčkovou a jako " oblohu " kyselé zelí a nakládaný celer, tak to opravdu nemusím
20. 3. 2011 13:56
Eli, to bylo vidět, že to je teorií o trochu víc poznamenaný frajírek...jemu hlavně vadila sterilovaná kukuřice...jenže čerstvou těžko sehnat v téhle době. Taky máme rádi čerstvou zeleninu jako přílohu
20. 3. 2011 13:46
Jj, přesně. A když vařil... Pohlreichovo "slavné" jídlo a výrazy stejné jako Manu "NAŠE maso, NAŠE polévka..." Má to holt nakoukaný...
20. 3. 2011 13:42
Pekne, chutne fotky.
Take radi kroupeme zeleninu, moda nemoda.
9. bod pro tebe.
Take radi kroupeme zeleninu, moda nemoda.
9. bod pro tebe.
20. 3. 2011 13:37
Eli, ten kluk pravděpodobně viděl párkrát Emanuela alias Itala v kuchyni, popř. dostal k Vánocům kuchařku J.Olivera a teď žije v iluzi, že se z něj stal gurmet.
20. 3. 2011 13:25
Děkuju za komentáře. Jsem ráda, že máte na zeleninu na talíři podobný názor, mě totiž v tv nadzvednul mladík, který tento týden v Prostřeno u starší paní v Písku kritizoval talíř s oblohou... Víme, proč to říkal (pravděpodobně dost kouká na televizi), ale na návštěvě se mi to prostě nelíbilo.
20. 3. 2011 12:39
Dělám velmi podobně jen bez česneku, proto vím, že bodík je oprávněný.
Ohledně oblohy-chápu, že na bílém talíři lépe vynikne minimalistický styl a skvěle naservírované jídlo.Pokud tedy hovoříme o foodstylingu pro časopisy, v běžné domácnosti se přimlouvám pro zachování příloh, chutnají nám, k zahození není ani vláknina a vitamíny.
Ohledně oblohy-chápu, že na bílém talíři lépe vynikne minimalistický styl a skvěle naservírované jídlo.Pokud tedy hovoříme o foodstylingu pro časopisy, v běžné domácnosti se přimlouvám pro zachování příloh, chutnají nám, k zahození není ani vláknina a vitamíny.
20. 3. 2011 12:30
Já čerstvou zeleninku taky miluju a dávám jí přednost před jakoukoli jinou přílohou, jinak dělám vlastně stejně
20. 3. 2011 11:48
Čo sa týka oblohy,mám rovnaký názor ako Eliza..možno to teraz neni moderné,ale nám to tak chutí a jedlo vyzerá pestrejšieMusím dať bod za pekný recept (robila som podobne a bolo to výborné) a krásne fotky
20. 3. 2011 10:42
moc pěkné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 6 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 16 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 3 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 5 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 7 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 8 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 9 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuře se žampionovou omáčkou kuře s žampionovou omáčkou kuře na žampionech omáčka kuře na žampionech kuře na smetaně s česnekem pohlreichovo kuře kuře se žampiony kuře s žampiony omáčka na kuře žampiony kuře na smetaně se žampiony brokolicova polevka emanuel kuře s omáčkou kuře se smetanovou omáčkou kuře na žampionech a smetanovou omáčkou kuře na žampionech a smetaně moderní gastronomie- recepty kuřecí maso pstruh s vinnou omáčkou top recept kure na smetane s zampiony zdravé kuře na žampionech kuře-žampiony-kukuřice
Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, česnek, cibule, víno bílé, vývar, smetana ke šlehání, olej, máslo, petrželka hladkolistá, pepř, sůl
Česnekové kuře se žampiony a smetanovo-vinnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE8X
20 názorů