Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekové kuře se žampiony a smetanovo-vinnou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 3. 2011 23:13

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 364 kJ / 1 999 kcal
Bílkoviny260,90 g
Tuky72,06 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 679 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy38,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

marcik

20. 3. 2011 13:46

pěkný recept:-K:yes:

vladi

20. 3. 2011 13:40

:-p Elí - vypadá to "mňamoozně" dávám bodík /a ať si říká kdo chce - co chce-zeleninou se nic nemůže zkazit- udělá na talíři "parádu" a také je zdravá / jen nedávat k omáčkám typu "svíčková" a tak potom je to OK.:yes::yes::-p

ivulinka

20. 3. 2011 13:32

Výtečný recept a nádherné obrázky. Jo Eli, jak je někde smetana, tak to nemůže být špatný recept, poslední dobou bych ji nejraději cpala snad do všeho, nic se jí nepokazí.
...a zeleninu, tak tu můžu, včera jsem si v restauraci ke špízu z panenky a s přelivem z arašídového másla dala kopec šopského salátu, manžel nechápal..., zatímco on nemohl vstát s plným břichem plného plumlováku s hranolky, tak já byla celkem svěží:-D

Eliza

20. 3. 2011 13:01

Čokoládko...;-) Až mi ujelo "fuj", když ty krky nasypal do polévky přímo z polystyrenového tácku...

chocolate

20. 3. 2011 12:59

Znalec, který si pletl blanšírování s gratinováním, všechno pro něj bylo staré a out, ale že omýt maso před kuchyňskou úpravou je "in" v každé době mu nikdo neřekl.Pro mě to byl afektovaný pozér.

maris

20. 3. 2011 12:57

Já mám ráda oblohu k minutkám, ale, není to tak dlouho - mně dali v jedné restauraci svíčkovou a jako " oblohu " kyselé zelí a nakládaný celer:no:, tak to opravdu nemusím:-))

zizala

20. 3. 2011 12:56

Eli, to bylo vidět, že to je teorií o trochu víc poznamenaný frajírek...jemu hlavně vadila sterilovaná kukuřice...jenže čerstvou těžko sehnat v téhle době. Taky máme rádi čerstvou zeleninu jako přílohu;-):yes:

Eliza

20. 3. 2011 12:46

Jj, přesně;-). A když vařil... Pohlreichovo "slavné" jídlo a výrazy stejné jako Manu "NAŠE maso, NAŠE polévka..." Má to holt nakoukaný...;-):-D

Suvicka

20. 3. 2011 12:42

Pekne, chutne fotky. :-p
Take radi kroupeme zeleninu, moda nemoda. ;-)
9. bod pro tebe. :yes::-K

chocolate

20. 3. 2011 12:37

Eli;-), ten kluk pravděpodobně viděl párkrát Emanuela alias Itala v kuchyni, popř. dostal k Vánocům kuchařku J.Olivera a teď žije v iluzi, že se z něj stal gurmet.

Eliza

20. 3. 2011 12:25

Děkuju za komentáře.:-K Jsem ráda, že máte na zeleninu na talíři podobný názor, mě totiž v tv nadzvednul mladík, který tento týden v Prostřeno u starší paní v Písku kritizoval talíř s oblohou...:-/ Víme, proč to říkal (pravděpodobně dost kouká na televizi), ale na návštěvě se mi to prostě nelíbilo.

chocolate

20. 3. 2011 11:39

Dělám velmi podobně jen bez česneku, proto vím, že bodík je oprávněný.
Ohledně oblohy-chápu, že na bílém talíři lépe vynikne minimalistický styl a skvěle naservírované jídlo.Pokud tedy hovoříme o foodstylingu pro časopisy, v běžné domácnosti se přimlouvám pro zachování příloh, chutnají nám, k zahození není ani vláknina a vitamíny;-).

spagetka

20. 3. 2011 11:30

Já čerstvou zeleninku taky miluju a dávám jí přednost před jakoukoli jinou přílohou, jinak dělám vlastně stejně :-p:yes:

Ivana79

20. 3. 2011 10:48

Čo sa týka oblohy,mám rovnaký názor ako Eliza..možno to teraz neni moderné,ale nám to tak chutí a jedlo vyzerá pestrejšie:-)Musím dať bod za pekný recept (robila som podobne a bolo to výborné) a krásne fotky:-K

mysulka

20. 3. 2011 09:42

:-p moc pěkné:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře se žampionovou omáčkou kuře s žampionovou omáčkou kuře na žampionech omáčka kuře na žampionech kuře na smetaně s česnekem pohlreichovo kuře kuře se žampiony kuře s žampiony omáčka na kuře žampiony kuře na smetaně se žampiony brokolicova polevka emanuel kuře s omáčkou kuře se smetanovou omáčkou kuře na žampionech a smetanovou omáčkou kuře na žampionech a smetaně moderní gastronomie- recepty kuřecí maso pstruh s vinnou omáčkou top recept kure na smetane s zampiony zdravé kuře na žampionech kuře-žampiony-kukuřice

Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, česnek, cibule, víno bílé, vývar, smetana ke šlehání, olej, máslo, petrželka hladkolistá, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Česnekové kuře se žampiony a smetanovo-vinnou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wE8X