Valihrachovo kapr podle režiséra Trošky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 179 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 57,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2019 15:34
Nadja: když mně můj způsob vaření připadá úplně stejný jako recepty , které už tady jsou. Jen něco třeba dělám trošku jinak, něco přidám, něco nahradím jiným atd. Proto zde nepublikuji, nepovažuji své recepty za tak převratné nebo jiné, aby si z nich někdo sedl na za... Ostatně je tu skoro šedesát tisíc receptů, tolik životů nemám, abych je všechny jen vyzkoušela. A přiznám se upřímně - focení mě nebaví, zdržuje.. A bez fotky je recept skoro o ničem. Radši "opisuji" od těch, kdo to umí a fotí hezky a s chutí
13. 12. 2019 14:20
Nadja: Děkuji za hezký komentář. Protože nemám kde během roku sehnat kapra, (tady nelze koupit), tak jsem tenhle recept dělala poprvé a můžu říct, že mě moc chutnal i jen s opečenými brambory. Přidat si tatarku mně nenapadlo, až teď po komentáři od hospodyně. No mám jěště jednu poci, tak zkusím. Posílám krásný vánoční pozdrav!
13. 12. 2019 14:05
Kapr s křenem a smetanou, to nemá chybu. Letos v létě byl syn úspěšný a měli jsme kapra dost často, tak jsem také dělala na všechny možné způsoby, smažený, ale i pečený v různých marinádách, na zelenině, apod.
hospodyne: Tvůj recept je také zajímavý - přidej ho.
hospodyne: Tvůj recept je také zajímavý - přidej ho.
13. 12. 2019 13:52
hospodyne: Díky za milý komentář. Tvůj recept je také moc zajímavý, líbí se mi. A jak to, žes ho ještě nepublikovala? Určitě by se líbil více lidem. Tenhle podle Trošky je i přes tu smetanu dost dietní a hodil by se jak s br. salátem, tak s brambory i hranolky. Docela si umím představit, že kdyby se smetana moc nevypekla, ale použila na polití, tak by to šlo i s rýží. Ale "Vánoce, vánoce přicházejí..." tak tedy s tím salátem. Posílám moc vánočních pozdravů tobě i klukům, asi se už těší na Ježíška, viď?
13. 12. 2019 13:35
Určitě je to dobré. Během roku dělám kapra s křenem- porce osolíme, nakořeníme grilovacím nebo jiným kořením a poprášíme hladkou moukou. V pekáči vyškvaříme asi 30 dkg slaniny, škvarečky dáme stranou a v tom tuku osmažíme kapra. dáme do trouby na čtvrt hodiny dopéci. Slaninové škvarky smícháme s velkou hrstí nastrouhaného křenu a porce ještě zahorka směsí posypeme, aby se trochu srazila štiplavost. Do výpeku přidáme trochu másla a polijeme jím brambory. Nebo také ne a podáváme s tatarkou. Může se použít i filé. Nám to chutná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 37 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: kapr podle zdeňka trošky kapří řízky z trouby recept od trosky na kapra s křenem
Suroviny: kapr, máslo, sůl, koření na ryby, česnek, křen, smetana ke šlehání
Valihrachovo kapr podle režiséra Trošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q4LZ
5 názorů