Suroviny
Porce: 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 374 kJ / 3 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,62 g |
Tuky | 68,78 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 767 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 613,11 g |
Postup přípravy
Nakonec pocukrujeme.
Zveřejněno 22. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
Moje poznámka
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 8 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 3 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 4 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 6 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 7 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 7 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
plněné koblížky,
masopustni plnene koblizky,
nekynute masopustní koblížky,
plněné a smažené koblížky
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
žloutek,
máslo,
cukr,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
citron,
rum,
mléko,
povidla švestková,
rum
Komentáře (29)
P.S. Někdo smaží třeba ve ztuženém pokrmovém tuku .......
Zanechme zbytečných snah!
Je to marnost nad marnost, že
A ta imaginární většina, naštěstí chápe.
A nezměnila jsem postup pouze dopsala, že je lepší teplé mléko a smažit v oleji kdyby někoho nedej bože napadlo smažit ve vodě.
Pokud plníte způsobem jak píšete, a náplň vám při smažení nevytekla, pak smekám
***
No a pokud v receptu změníte postup (vlažné mléko, smažení zprudka) pak by bylo fér to zmínit i v komentáři, jinak ti kteří vás prve na nesrovnalosti upozornili vypadají jako neschopní břídilové a tydýti, že
A že nevíte, co to znamená, tak jsem vam to vysvětlila. Většina chápe základní recept bez problému.
Vynuté těsto přemístíte na posypaný vál, vytvarujete silnější hady, ze kterých ukrajujte stejné dílky, které plníte povidlovou náplní,bochánek zabalíte stejně jako vdolek.
Já znám plnění před smažením - rozválet těsto, lžičkou hromádky náplně, další plát těsta a vykrajovat koblížky, vykrájené zbytky znovu bez dalšího podsypání!!! zpracovat a opakovat...
Nebo plnit až hotové koblížky, to mám radši...
Když už jako začátečník již od mateřské školky vím, že droždí potřebuje vlažné mléko