Obalené "vajo"

M.Michaela Kuchařka: M.Michaela

Jiné maso 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

vejce
vinná klobása
strouhanka
majoránka
sůl
pepř
další koření dle chuti
olej
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme vejce.

  2. Vinnou klobásu vymačkáme do mísy, přidáme vajíčko (syrové), strouhanku, sůl, pepř, majoránku a koření dle chuti (jak kořeníme karbanátky).

  3. Směsí obalíme uvařená vejce, obalíme ve strouhance a smažíme.

Poznámka

Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Obalené "vajo"

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo