Domácí hrnkový pšenično-žitný chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 575 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,41 g |
Tuky | 7,88 g |
Vláknina | 2,52 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 1,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kůrka je krásně křupavá, ale ne tvrdá a chléb se dá jíst i třetí den, i když samozřejmě nejlepší je čerstvý a ještě teplý.
Může se nechat kynout i přes noc, to jsem zkusila taky.
Mouky jde kombinovat různé, jen je třeba dodržet množství.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 33 minutami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 23 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 19 sekundami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 23 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 43 minutami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 48 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 50 minutami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 2 hodinami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 3 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: domácí chleba z droždí hrnkový pšeničnožitný domácí chléb top recepty pšeničnožitný chléb z droždí
Suroviny: mouka hladká pšeničná, mouka žitná, mouka špaldová hrubá, sůl, kmín celý, vejce, olej, droždí čerstvé, cukr, voda
Domácí hrnkový pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6O9V
0 názorů