Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 345 kJ / 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,86 g |
| Tuky | 13,54 g |
| Vláknina | 2,33 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 6,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle mírně osmahneme nadrobno nakrájenou šalotku se zeleninou.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky (přílišné tučné okrájíme) a přidáme do hrnce spolu s vodou a kořením. Přikryjeme a necháme asi 2 hodiny dusit. Dle chuti můžeme osolit.
Podáváme s chlebem či jiným pečivem.
Podáváme s chlebem či jiným pečivem.
Zveřejněno 9. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKVq
Moje poznámka
Gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKVq
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 37 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule šalotka,
mrkev,
petržel,
máslo,
bobkový list,
ocet,
voda,
koření provensálské
Komentáře (8)
No ale jak autorka nepatří mezi mé favoritky, tak tohle se mi líbí - čisté chutě, je už na každém, jestli místo provensálského koření nezvolí majoránku ( to bych asi zvolila já) nebo tymián....ale dobré to bude určitě....ta lžíce v misce
No a proč ne?