Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota19 806 kJ / 4 734 kcal
Bílkoviny315,58 g
Tuky291,55 g
Vláknina22,43 g
Cholesterol425 mg
Sodík34 044 mg
Sůl91,66 g
Sacharidy200,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

casino

17. 7. 2017 15:04

vanessa:
Taky protlaku v guláši moc nefandím.
No, paní casinová ale tvrdí, že protlakem zahušťuje... :-)

vanessa

17. 7. 2017 14:48

Guláš s protlakem mi nechutná . Možná tam někdo dává " kvůli " barvě omáčky . A marjánka do guláše patří až úplně nakonec když je guláš hotový .

Pepesa

16. 12. 2014 12:49

Už vařím podruhé v tlakovém hrnci a naprosto boží gulášek :-K dělám ho teda v tlakovém hrnci a nakonec ho nenechávám vysmahnout, ale měl tak výbornou chuť, že sem se bála že bych ho spíše skazila :-D DOPORUČUJU :-):-)

teta.verca

2. 10. 2012 19:57

děkuji děkuji, já ho taky takhle miluji :-) a nemám ráda přeplácanosti.... :-8

Halmiška

29. 9. 2012 11:15

Věruško, jsem ráda, že se tu objevil pravý gulášek bez zbytečných dalších ingrediencí. Skutečně je moc dobrý a chuť masa a základních pochutin nepřebíjí nic navíc. :-K

mousinek

11. 7. 2012 14:17

tak tenhle gulasek nema chybu dneska jsem ho delala a super :-)vrele doporucuji + bodik

Apolodorie

19. 1. 2012 12:42

Hezký den, dělala jsem dnes guláš poprvé a musím říct, že je skoro jak od maminky :-D Ještě jsem zvědava, co mi na něj řekne přítel, až večer přijde z práce, snad mu bude taky chutnat :-8 +bodík :-)

pazderka83

8. 9. 2011 10:48

Tak recept jsem si přečetla dvakrát,právě proto že jsem hledala krapet toho protlaku :-D Celá léta jsem dělala guláše bez a od té doby co jsem ochutnala s protlakem už nevařím jinak. Po dlouhé době jsem vařila zase podle receptu(jen papriku jsem dala gulášovou) a musím říct,že váš gulášek je opravdu moc dobrý a ani nejde poznat,že tam ten protlak není. Já bych mohla gulášky 6 dní v týdnu,takže bodík už přistál a ukládám do oblíbených ;-) :yes:

teta.verca

22. 4. 2011 06:11

tak drobek protlaku určitě nevadí... hlavně když se ho tam nenavalí celá pixla... nemám ráda protlakovou chuť která je moc silná a přebije všechno ostatní... třeba omáčka na špagety dělaná hlavně z protlaku, kupované omáčky kde je výrazná protlakova pachuť... to je fujjjjjj... ale troška do guláše asi nevadí...

jarmil

21. 4. 2011 08:58

:-//teta.verca:nevím co je fuj když se přidá drobet protlaku ty teta jedna....

eva hubova

20. 4. 2011 23:34

:-p:-p:yes:+9

teta.verca

16. 1. 2011 14:21

guláš s protlakem??? fuj... :-)

Kikis

15. 1. 2011 23:59

Jéjda, konečně jsem narazila na recept na gulášek bez protlaku:-p!! Zítra bude premiéra (zatím jsem vždycky dělala guláš ze zvěřiny a navíc v železňáku na ohni):-D:-D

majela

12. 11. 2010 14:46

naprosto super guláš!!!!!

mkubis

16. 10. 2010 14:10

Super gulášek,lepší jak od babičky.Díky za tip.Martin

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čím zahustit hověží guláš čím zahustit guláš jak zahustit hovezi gulas jak zahustit gulas chlebem hovězí guláš od babičky jak zahustit guláš jak nejlépe zahustit guláš hovězí guláš zahuštěný chlebem super guláš gulasek dobrý gulášek čím nejlépe zahustit guláš hovězí guláši zahustit chlebem jak zahustit chlebem guláše z hovězího super hovězí guláš zahustit gulas hovězi gulaše zahustit guláš chlebem

Suroviny: maso hovězí, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, česnek, masox, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí gulášek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQok