Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 177 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,58 g |
Tuky | 100,82 g |
Vláknina | 68,76 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,97 g |
Sacharidy | 61,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Moje poznámka
Kančí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7zJ
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 44 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 6 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kančí sádlo,
kančí guláš,
kanci gulasek,
sádlo z kance,
gulašek z divočaka,
prase bagoun,
kanči guláše,
madarsky gulaš kančí,
recept na guláš z divokého kance,
kančí gulaši,
kanci,
mangalica,
guláš z kančího masa,
bagoun,
madarske prase,
kančí škvarky,
wikipedie kančí maso,
maďarský kančí guláš,
slanina mangalica,
škvarky z divočáka
Suroviny:
maso kančí,
cibule,
slanina,
máslo,
rozmarýn,
chilli paprika čerstvá,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
paprika sušená uzená,
kmín mletý,
sůl,
celer řapíkatý,
hraška
Komentáře (17)
To, ze to mäso je vynikajúce a nedá sa ani porovnat s tým, co sa v obchodoch normálne predáva, je absolútna pravda.
Moja informácia je od odborníka na spanielsku sunku a Wikipediu v spanielcine. Spanieli sa zacali o tento druh (rasu) zaujímat, ked sa do Spanielska zacali dovázat falosné ibérijské sunky z tohoto mäsa a boli dovázané z Madarska. Rozdiel (pre odborníka) je lahko spoznatelný rozlozením vrstiev slaniny, ktorá je velmi odlisná od rozlozenia na ibérijskej sunke.
Musím Vás opravit.
Mangalica je rasa domácej osípanej (domáce prasa - Sus scrofa domestica), autoktónna madarská rasa, ktorá vznikla krízením rasy Sumadia (rasa pôvodom zo Stredomoria, do ktorej patrí aj svetoznáma rasa Cerdo ibérico známa hlavne kvôli typickej spanielskej sunke) s rasami Szalontai a Bakonyi (typické polodivoké karpatské rasy). Podla farby sa rozlisujú 4 druhy.