Suroviny
Porce: 4 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 563 kJ / 2 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,02 g |
Tuky | 186,67 g |
Vláknina | 53,00 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 108,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Kouličkový" gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ok7
Moje poznámka
"Kouličkový" gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ok7
Nejnovější recepty
Salát s hruškou, salátovými lístky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Husitská směs
Přidáno před 17 hodinami
Topinky s mexickou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Domácí focaccia
Přidáno před 21 hodinami
Trhané kuřecí maso s rýží a zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Králík na houbách
Sahula před 6 hodinami
Vláčná buchta
ivetabreckova před 7 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Falcone před 7 hodinami
Rybí filé se sýrem
Komtesina před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Nadezda76 před 8 hodinami
Kapustovo-cuketové karbanátky s ovesnými vločkami
Elivet před 8 hodinami
Mufiny s čokoládou
zuza176 před 8 hodinami
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
MirkaP před 8 hodinami
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 9 hodinami
Hrníčková perníková bábovka
49zahrada před 9 hodinami
Tématické fráze:
k čemu se hodí špecle,
gulášek ládi hrušky,
příprava tarhoni,
k čemu se podávají špecle,
šprecle,
býčí žlázy gulašek,
recepty guláše,
recept na pripravu bicich zlaz,
býčí žlázy,
recepty z tarhoni,
recepty na ruzné guláše,
k čemu dávat na špecle,
jak připravit býčí žlázy,
guláš z býčích žláz,
jak připravit býčí koule,
kadlíkovy recepty,
masové koule z mletého masa s gulasem,
maso uzeniny inpost,
byci kule gulas,
k čemu špecle
Suroviny:
býčí žláza,
slanina gazdovská,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
krém gulášový lahůdkový,
paprika čerstvá červená,
majoránka sušená,
česnek,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (37)