Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,94 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Moje poznámka
Buřtguláš bez smetany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pylm
Nejnovější recepty
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno před 14 hodinami
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno před 22 hodinami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Sýrové placky s houbami
Přidáno 30. 7. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
jifin před 8 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
MonikaHo před 9 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Rampepurda76 před 9 hodinami
Džem ze žlutých blum
Jarus87 před 9 hodinami
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 10 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 10 hodinami
Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu
Knapsik před 11 hodinami
Rychlokvašky
mkab před 13 hodinami
Moje bramboráky
Jurcka před 13 hodinami
Pečený patizon
stockova.veronika před 17 hodinami
Suroviny:
buřt,
brambory,
cibule,
voda,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
chilli,
olej,
jíška
Komentáře (24)
***
ad. cibule:
Bych na "kapce" tuku popustil buřtíky a cibuli přidal později...
V poslední době praktikuji radu neznámé kolegyně a cibuli smažím velmi, velmi pomalu na nízkém plameni takřka bez míchání
No, byl bych potěšen když se mi kolegyně ozve, neb bych ji rád blahořečil
***
Dajda:
Já su stará konzerva
S druhou časťou komentáru úplne súhlasím. Lenže si všimni, koľkokrát práve tie duplicitné recepty majú spústu palcov nahor, takže sú vlastne inšpiráciou pre vkladanie dookola.
casino, tejaja: Co se týče diskusí, že do svíčkové nebo hamburské nepatří hořčice a do "pravého" pokrmu to a to, protože to tak někdo napsal před půlstoletím do norem, nebo to tak dělají Italové, tak mi to přijde trochu nepatřičné, protože kdybychom se toho drželi, tak se kuchařské umění nebude vůbec rozvíjet, a to by byla škoda. Recept není zákon, už to píšu asi podesáté. Takže inovace do nových receptů rozhodně ano, ale my tu máme mnoho receptů, které jsou naprosto totožné, ingrediencemi, gramáží i postupem (zkuste si třeba najít, kolikrát tu je skvělý moučník, který se drží na 2. místě TOP - a všechny duplikáty byly přidány až post) snad jen tu fotku mají jinou. No a kdybychom ty duplikáty odečetli od celkového počtu 60 tisíc receptů, tak by jich bylo o hodně méně.
No, moc vám nerozumím..., ale mně splasklo minimálně 3x, pokudměpaměťneklame
Eja57: Právě takhle přidávám kapku mléka. Jídlo zjemní, zvláště když přidávám pálivou papriku.
Možná je to netradiční, ale proč ne?
***
A co se týká "podobných" receptů, tak iks krát tu bylo zmiňováno, že vlastníci stránek nejsou proti
Je tu skoro 60.000 receptů...
...no, kdo z vás to má, přátelé
https://www.mimibazar.cz/recept.php?strana=2&id=73...
Takže ji mažu.
MamlajdaM: Kéž by to byla pravda!
JanaDorazinova: Na zjemnění dávám trochu mléka!