Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mé martinské rohlíčky

Na svatého Martina se tradičně připravují drobné rohlíčky plněné náplní. Připravíme je z kynutého těsta, naplníme výbornou ořechovou náplní ovoněnou skořicí a upečeme je posypané vlašskými ořechy.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 110 min Doba tepelné úpravy: 30 min

140 min (110 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 11. 2020 19:43

Suroviny pro 20 kusů

20 kusů

Nutriční hodnoty

Energie19 152 kJ / 4 578 kcal
Bílkoviny104,38 g
Tuky220,56 g
Vláknina24,36 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 690 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy521,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, mléko, máslo, droždí, cukr moučkový, rum, kůra citronová, žloutek, sůl, mléko, ořechy, cukr moučkový, cukr vanilkový, piškoty dětské, skořice, vejce, ořechy

TopRecepty.cz

Mé martinské rohlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WMqE