Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách je lahodná kombinace tradičních chutí a moderní lehkosti. Šťavnatá vepřová plec pečená s jablky získává jemně sladkou a ovocnou chuť, která dokonale kontrastuje s pikantností a křehkostí hlávkového zelí a cukety.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 679 kJ / 2 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,26 g |
Tuky | 134,75 g |
Vláknina | 31,69 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 92,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M33A
Moje poznámka
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M33A
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 22 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 43 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 48 minutami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 1 hodinou
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 4 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
jablko,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
vývar masový,
zelí hlávkové,
cuketa,
brambory,
špek,
cibule,
mouka hladká,
kmín celý,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (3)