Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách je lahodná kombinace tradičních chutí a moderní lehkosti. Šťavnatá vepřová plec pečená s jablky získává jemně sladkou a ovocnou chuť, která dokonale kontrastuje s pikantností a křehkostí hlávkového zelí a cukety.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 679 kJ / 2 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,26 g |
Tuky | 134,75 g |
Vláknina | 31,69 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 92,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M33A
Moje poznámka
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M33A
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 24 minutami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 10 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brynzovníky
Jan Nemec před 25 minutami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 2 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 2 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 3 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 4 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 4 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 4 hodinami
Mleté maso s cizrnou
Kessie před 5 hodinami
Katův šleh po mém
Jandulice před 5 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
jablko,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
vývar masový,
zelí hlávkové,
cuketa,
brambory,
špek,
cibule,
mouka hladká,
kmín celý,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (3)