Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný losos na citronu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

4. 10. 2020 20:34

Suroviny

Porce: 1-2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie133 kJ / 32 kcal
Bílkoviny0,63 g
Tuky0,36 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je dietní sám osobě, ale vzhledem k tomu, že není použit ani žádný olej či jiný tuk, je opravdu lahodně pečený pouze "ve vlastní" šťávě s citronem a kapary (můžeme použít i trochu šťávy z kaparů, kromě citronu, máme-li rádi více kyselejší chutě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

5. 10. 2020 08:49

Alobal?
PNP?
No a proč neééé noviny?
:-D
https://www.toprecepty.cz/recept/47422-ryba-v-novi...

Dajda Dajda

5. 10. 2020 07:43

yanull: To nepochybně. Dělám lososa podobně - jen ho osolím a položím na papír na pečení, který lze malinko potřít olivovým olejem. Nebalím ho. V rozpálené troubě je hotový za 15 minut - to se musí vychytat podle toho, jak která trouba peče, zdá má gril, který je dobré využít apod. Ryba už nesmí být syrová a zároveň musí zůstat šťavnatá. Citrónem se může ryba pokapat před úpravou i po ní až na talíři.

yanull yanull

5. 10. 2020 04:40

Možná by bylo vhodnější k přípravě použít papír na pečení, alobal s citronem se moc "nekamarádí" ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: losos, sůl mořská, citron, kapary

TopRecepty.cz

Jemný losos na citronu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E3NK