Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 18,01 g |
Vláknina | 19,88 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 43,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owwB
Moje poznámka
Variace na domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owwB
Nejnovější recepty
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 9 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 12 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno 29. 9. 2025 20:27:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebový nákyp
Kajkajak před 1 hodinou
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 4 hodinami
České buchty
Martas6 před 5 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 5 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
monika2103 před 6 hodinami
Segedínský guláš s krůtím masem
lenkavolterova před 6 hodinami
Švestková buchta
Geressha před 7 hodinami
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 8 hodinami
Suroviny:
žebra,
pepř černý,
bobkový list,
celer,
koření nové koření,
mrkev,
petržel,
česnek,
sůl,
voda,
vývar,
brambory,
špek,
cibulka,
celer,
mrkev,
petržel,
řepa červená,
zelí,
protlak rajčatový
Komentáře (3)