Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 953 kJ / 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 15,04 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostíme stehna, zeleninu očistíme a obojí nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozpálíme olej, orestujeme maso, přidáme mrkev a papriku.
Krok 2: Jakmile je mrkev al dente, přidáme pórek, po chvilce vše zalijeme sójovými omáčkami, smíchanými se škrobem. Jako přílohu jsem zvolila dvoubarevnou rýži, ale je samozřejmě možné použít například hranolky, pečené brambory či klasické vařené brambory.
Zveřejněno 3. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čína s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEP0
Moje poznámka
Kuřecí čína s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEP0
Nejnovější recepty
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 31 minutami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno 1. 8. 2025 15:29:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 minutami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 6 minutami
Meruňkový kompot
babca.mz před 1 hodinou
Drožďová pomazánka
dataner před 1 hodinou
Oreo sushi
kucharska.kocka.cz před 1 hodinou
Rychlé jogurtové lívanečky
sterzova1963@seznam.cz před 2 hodinami
Bublanina pro pokročilé
Michaela80 před 2 hodinami
Pečený tvaroh s jablky a ořechy (vhodné pro diabetiky)
Ivyjg před 2 hodinami
Výborné lasagne
honza.podhradsky@gmail.com před 2 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
pórek,
omáčka sojová sladká,
omáčka sojová,
olej sezamový,
paprika čerstvá oranžová,
mrkev,
škrob
Komentáře (1)