Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 953 kJ / 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 15,04 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 19,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostíme stehna, zeleninu očistíme a obojí nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozpálíme olej, orestujeme maso, přidáme mrkev a papriku.
Krok 2: Jakmile je mrkev al dente, přidáme pórek, po chvilce vše zalijeme sójovými omáčkami, smíchanými se škrobem. Jako přílohu jsem zvolila dvoubarevnou rýži, ale je samozřejmě možné použít například hranolky, pečené brambory či klasické vařené brambory.
Zveřejněno 3. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí čína s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEP0
Moje poznámka
Kuřecí čína s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEP0
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 24 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 17 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
pórek,
omáčka sojová sladká,
omáčka sojová,
olej sezamový,
paprika čerstvá oranžová,
mrkev,
škrob
Komentáře (1)