Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 651 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,86 g |
Tuky | 23,61 g |
Vláknina | 27,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 82,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibule, nastrouháme celer (já ho strouhala nahrubo), najemno mrkev. Papriku nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: Vše přidáme k cibuli, chvilku restujeme. Zalijeme 2 litry vody či zeleninovým vývarem. Přivedeme k varu. Přidáme na hranolky nakrájené brambory. Osolíme, vaříme cca 15 minut.
Krok 3: Až budou brambory měkké, přidáme 4 lžíce protlaku, kopr, petrželku. Necháme přejít varem. Ochutíme cukrem, citronovou šťávou a dosolíme.
Zveřejněno 5. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová bulharská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPAw
Moje poznámka
Celerová bulharská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPAw
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 40 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
celer,
mrkev,
paprika čerstvá zelená,
brambory,
sůl,
protlak rajčatový,
petrželka,
cukr,
šťáva citronová
Komentáře (6)
Svatoján je i moje oblíbená inspirace.