Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 651 kJ / 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,86 g |
Tuky | 23,61 g |
Vláknina | 27,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 82,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibule, nastrouháme celer (já ho strouhala nahrubo), najemno mrkev. Papriku nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2: Vše přidáme k cibuli, chvilku restujeme. Zalijeme 2 litry vody či zeleninovým vývarem. Přivedeme k varu. Přidáme na hranolky nakrájené brambory. Osolíme, vaříme cca 15 minut.
Krok 3: Až budou brambory měkké, přidáme 4 lžíce protlaku, kopr, petrželku. Necháme přejít varem. Ochutíme cukrem, citronovou šťávou a dosolíme.
Zveřejněno 5. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová bulharská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPAw
Moje poznámka
Celerová bulharská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZPAw
Nejnovější recepty
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 14 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 14 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 2 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 5 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 5 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 5 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 6 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 6 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 7 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 8 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 9 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 9 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
celer,
mrkev,
paprika čerstvá zelená,
brambory,
sůl,
protlak rajčatový,
petrželka,
cukr,
šťáva citronová
Komentáře (6)
Svatoján je i moje oblíbená inspirace.