Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarská polévka "čičeri"

Hodnocení receptu je 3,9 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

7. 2. 2021 11:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 935 kJ / 463 kcal
Bílkoviny11,03 g
Tuky23,11 g
Vláknina32,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy38,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 2. 2021 17:36

magdalenka: :-) děkuji za komentář i poučení - opravila jsem, :-K přeji hezký večer a hodně zdraví všem

magdalenka magdalenka

7. 2. 2021 14:41

Zdravím, asi by to malo byť "čičeri". ;-) Maďarský názov cíceru, cizrny je "csicseriborsó". Čítaj "čičeriboršó".

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cibule, česnek, olej olivový, mrkev, brambory, celer, cizrna, rajče sekané, těstoviny tarhoňa, sůl, pepř mletý, kmín drcený, chilli paprika čerstvá, citron, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Maďarská polévka "čičeri"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rzj4