Marinované fazolky

Suroviny

300 g fazolek
3 lžíce olivového oleje
1 stroužek česneku
1 cibule
olej
1 lžíce octa
2 lžíce kopru
100 g uzené slaniny

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu.

  2. Pridáme narezané fazuľky, osolíme, podlejeme 3 lyžicami vody a 10 min podusíme.

  3. Olivový olej premiešame s prelisovaným cesnakom, sekaným kôprom, octom a prelejeme fazuľky.
    Premiešame a necháme 15 minút postáť.

  4. Slaninu nakrájame na tenké plátky a opražíme.

  5. Fazuľku podávame s akýmkoľvek spôsobom pripraveným vajíčkom a opraženou slaninou alebo s plátkom mäsa.

Komentáře k receptu Marinované fazolky

K receptu nejsou žádné komentáře.