Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslové rohlíky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pelda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 786 kJ /
2 578 kcal
Bílkoviny86,02 g
Tuky39,40 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 89 mg
Sodík 5,06 g
Sůl12,16 g
Sacharidy459,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do domácí pekárny vložíme vše tekuté, pak vše sypké, na závěr zaprášíme droždím. Zapneme program Těsto. Krok 2: Pak si těsto rozdělíme asi na tři díly. Každý díl vyválíme do kruhu a ten pak rádýlkem nebo příborovým nožem rozdělíme na osminky. Krok 3: Těsto svineme do tvaru rohlíků. Krok 4: Necháme na plechu ještě 20 minut kynout. Krok 5: Potřeme rozšlehaným vejcem, mlékem a vodou, posypeme semínky a pečeme dorůžova.

Zveřejněno 22. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslové rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wjV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslové rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wjV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Cathleen dneska upečené a jsou vynikající:yes:

Vynikající:-p:yes:, mouku jsem dala na půl s celozrnou, vytvarovala jsem bagety a posypala semínky, všem moc chutnaly, posílám bodík a fotky.

dnes jsem pekla,plnila anglickou a uzeným sýrem-vynikající:-pdíky za recept a boďka;-)

cathleen, prosim odfot ten plech a vloz ho do diskusie medzi pomocnikov....

Miri, mám ze slovenského obchodu bagetový plech, je FANTASTICKÝ! Peče i zespod, je potažený teflonem, takže se nemusí vymazávat. A bagetky jsou z něj všecky stejné (takže to není rukama, ale plechem:-D )

Cathleen:-)díky za upozornění na recept touto krásnou fotkou.Jen nevím jak udělat takhle krásné bagety.Rohlíky,housky dělám ale bagety jsou moje premiéra.Ten recept to je trefa,zrovna jsem přemýšlela co s podmáslím a napadla mě nějaká buchta,ale tohle je 100x lepší

Tématické fráze:
rohlíky z domácí pekárny, housky z podmáslí, podmáslové housky, rohlíky s podmáslím, bagetový plech, podmáslová buchta, domaci rohliky z podmasli, sýrové vafle, domácí housky z podmáslí, podmáslové rohlíčky, housky s podmáslím, podmáslové bagety, domácí pekárna rohlíky, domácí rohlíky s podmáslím, rohliky recept, buchta z podmáslí, rohlíky v domácí pekárně, rohlíky z pekárny, podmáslové bagetky, domací rohlíky z podmáslím

Suroviny:
mléko, podmáslí, sůl, máslo, mouka hladká, droždí sušené, kmín celý, semínka sezamová, semínka slunečnicová

Přidat fotografie receptu