Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 889 kJ / 2 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,99 g |
Tuky | 26,77 g |
Vláknina | 123,85 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 5,97 g |
Sacharidy | 243,18 g |
Postup přípravy
K hotovému masu přidáme bílou část zelí a za občasného promíchání restujeme. Krok 3: Nakonec přidáme ještě zelené části pak choi a promícháme. Do marinády přidáme škrob rozmíchaný v cca 50 ml vody a přilijeme do pánve. Necháme krátce povařit a případně dochutíme solí. Podáváme s jasmínovou rýží nebo nudlemi.
Zveřejněno 4. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kuřecí s pak choi, mrkví a kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z266
Moje poznámka
Pikantní kuřecí s pak choi, mrkví a kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z266
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 9 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 19 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
cibule,
mrkev,
zelí čínské,
kukuřice mražená,
marináda,
ústřicová omáčka,
omáčka sladká,
omáčka rybí,
ocet rýžový,
med,
olej arašídový,
pepř mletý,
škrob,
chilli paprika čerstvá,
sůl
Komentáře (1)