Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pak choi s kuřecím prsíčkem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 12 min Doba přípravy: 12 min

12 min (12 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 520 kJ /
841 kcal
Bílkoviny164,15 g
Tuky18,07 g
Vláknina2,45 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 389 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy5,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si prudce na oleji opečeme filety prsíček, osolíme, opepříme a dáme stranou. Krok 2: Na másle zpěníme česnek a zázvor, nakrájený na plátky. Omyté, okapané pak choi překrojíme na poloviny a přidáme do másla. Krok 3: Krátce restujeme, aby zůstaly křupavé. Osolíme, opepříme a na talíři proložíme filety. Podáváme bez přílohy, ale kdo chce, může podávat s pečivem nebo bramborovou kaší.

Zveřejněno 9. 1. 2016

Poznámka autorky Marie Svarcova

Je to tak rychlé, že je víc času potřeba to napsat, než uvařit i sníst.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pak choi s kuřecím prsíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/okqj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pak choi s kuřecím prsíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/okqj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

MarcelaPa: :-) Moc děkuji a potěšilo mě krásné foto :-) jsem ráda, že chutnalo a přeji krásný den:-K

Maruško, jelikož mi zbyl pak choi, vybrala jsem si tvůj recept. Musím říct, že jsem neprohloupila. Lehké, rychlé a hlavně moc dobré. Jestli nevadí, přidávám foto.

Madla Novak:Děkuji :-8 Hezký den.

krásný a jednoduchý recept! to vyzkouším, neb tohle zelíčko prostě miluju!:-K

Marie Svarcova: neomlouvej se, spíš prostě popadnu to zelí a nějak si nevšimnu názvu, vzhledem mi povědomé bylo :-8:-8,
děkuji za rozšíření obzorů i maris :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

maris:v Lidlu, Albertu, Tescu , na trhu i ve Vietnamských obchodech,lze to koupit každý den bez problému :-)

Marie Svarcova: já už to znám delší dobu, ale možná jak kde. Včera jsem ho viděla i v Lidlu, ale myslím, že úplně běžně k dostání není. Ale je dobré:-):yes:

maris:děkuji Vám, myslela jsem, že už je to běžná surovina :-)Hezký večer

spagetka:nie si sama, aj ja som na tom ako ty...:-))

spagetka: receptů s pak choi je tu daleko víc, dávám sem odkaz pro ty, co ho neznají:-)
http://farmareni.cz/katalog-produktu/zeli/zeli-cin...

spagetka:to mě nenapadlo jelikož to mají ve všech obchodech běžně ke koupi již několik let a na obr. surovin je to i dobře vidět. Omlouvám se Vám. :-8

Musela jsem si vyguglit, jestli pak choi je to, co si myslím, ale jo. Je to odrůda čínského zelí. Možná by bylo dobré uvést to v surovinách, neb nevěřím, že jen já bych netušila, nebyla si jistá, co to je.

Tématické fráze:
pak choi, pak choi recept, pak choi recepty, pack choi, čínské zelí pak choi recepty, recepty na pak choi, pac choi, recepty z pak choi, jak připravit pak choi, co je pak choi, pac choi recepty, pack pak choi, pakchoi, pack choi recept, recept na pak choi, recepty s pak choi, pak choi s kurecim masem, čínské zelí pack pak choi, pak choy, recepty pak choi

Suroviny:
prsa kuřecí, zelí čínské pak choi, zázvor čerstvý, česnek, sůl, pepř, olej, máslo

Přidat fotografie receptu